FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

10 gadu kāzu jubileja

p
pecite 15.08.15. 17:15 | Kāzu datums: 17.10.2006

Sveikas! Es zinu, ka nav par tēmu, bet nezinu, kur savu jautājumu, aktuālo nesaprašanu iztirzāt...

Jau kādu laiku nodarbina doma atzīmēt skaisti 10 kāzu gadadienu. Beidzot pa īstam uzvilkt kuplu kleitu un piepildīt mazo meitas sapni, ka viņa grib redzēt tēti un mammu otreiz precoties. Pirmās kāzas bija vienkāršas, sarakstījāmies ziemā, bez radu klātbūtnes utml, tikai ar lieciniekiem. Tagad doma ir par baznīcu. Bet.. ir viens sievišķīgais bet. Negribu visu to atkārtot ziemā. Gribu skaistajā ceriņu laikā! Kad, Jūsuprāt, to būtu jēdzīgāk darīt? Pirms 10 gades datuma tajā pavasarī vai pēc oktobra kāzu datuma nākošajā pavasarī, vasarā?? It kā neesmu māņticīga un varētu rīkot pat šodien, ja fīlings tāds, bet kā Jūs darītu?

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
rutuxs 15.08.15. 19:09 | Kāzu datums: 20.02.1993

Meita mammu un tēti otreiz precoties neredzēs, ja nu vienīgi, jūs izšķiraties un otreiz precaties. Par baznīcu var domāt, ja vēlās laulību iesvēti. Un ko nozīmē jautājums, kad būs jēdzīgāk? Kad gribat, tad darat. Man patīk ziema.

l
laiminja_ 17.08.15. 20:39

es viennozīmīgi ja svinēšu, tad tikai un vienīgi tieši tajā mēnesī un datumā, veicot svinību datuma korekcijas attiecīgi tuvākajai sestdienai, ja iekrīt kāzu datums darbdienā.

c
cholvis 18.08.15. 12:22 | Kāzu datums: 04.05.2012

Mēs atzīmējām 10 gadu kāzu jubileju maijā, kaut kāzas bija februārī. Laulības bija baznīcā. Bērni bija ļoti priecīgi un vēl joprojām atceras so notikumu. Un neklausies nevienu, dari kā pašai tiešām gribas. Skauģu un kritiķu parādīsies apkārt, ka biezs :)))