Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Gēla nadziņi
Sveikas! vakar uzliku gēla nadziņus un jau šodien vienā vietā gēls lobās nost...:(
Labi, ka to darīju mēnesi pirms kāzām, lai varētu pārbaudīt kvalitāti un ja kas pirms kāzām atrast citu meistaru... vispār sirds pilna...
Varbūt kāda zin kādu labu gēla nagu speciālisti ( gribu franču manikīru) Jelgavā?
Sveika!
Ja jau nākamajā dienā nākt nost, iespējams, ka Tavs organisms nepieņem gēlu. Tāpat gēls var slikti turēties grūtniecēm un kad ir mēnešreizes.
Neesmu grūtniece - tad jau laikam mans organisms nepieņem...
Var jau arī, protams, būt, ka slikti uztaisīja, varbūt slikti materiāli utt.
Vari ieteikt Rīgā labu meistari, bet Jelgavā nezinu :)
Man māsa liek nagus Tukumā ,bet cenas zemas un par kvalitāti garantēju ,ja nu vienīgi ir tā ka pašai ļoti taukaini nagi un atgrūž gelu.Šodien viņa veidos nagus līgavai no Dobeles,ja interesē raksti privāti
Kur tu taisiiji nadzinjus, ja nav nosleepums? Lai citas Jelgavnieces piesargaas, jo arii es gribu taisiit pirms kaazaam...
Es pati esmu izgājusi gēla nagu modelēšanas kursus, bet šis gadījumus vairāk izklausas par nekvalitatīvu darbu. Dabīgais nags nav perfekti apstrādāts lai gēls pie tā turētos:(
Bet es varu ieteikt vnk pefektu meistarīti kas uz nagiem var uzlikt jebkuru jūsu velmi. Un ja nagi aug lēni iespējams nostaigāt 5 nedēļas, un šī meitene strādā arī ar Bio gēlu.Meistarīte strādā Rīgā.
Es Jelgavā lieku pie Agneses Kalinkas(var atrast draugos). Varu mierīgi pat 5-6 nedēļas nostaigāt un nadziņi smuki, nekur nekas nav vaļā un dizainiņi ar super. Par profilaksi maksāju 15 Ls