FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Solārijs vai tonēšanās

zaiga87 16.06.10. 22:51 | Kāzu datums: 17.07.2010

Sveikas visas līgaviņas un sievas:)
Nevaru īsti saprast varbūt kāda var ieteikt, kādreiz gāju uz solāriju regulāri, bet diemžēl tā kā sabiedrība tiek regulāri informēta par solārija slikto ietekmi uz veselību pārtraucu solāriju apmeklēt. Tuvojas kāzu diena un gribas tomēr to smuko sauļojumu iegūt (pludmalē man galīgi laika nav gulēt), it kā jau varētu priekš kāzām pastaigāt uz solāriju, bet pagājušo gad gāju blue box uz "pūšanos" ķermeņa tonēšanu, efekts labs un ātrs jo tas tāds pāris dienu efekts...bet bail par savu kāzu kleitu un īpašo dienu. Gribētu dzirdēt pieredzi no kādas kas ir pūtusies uz savām kāzām, vai vis bija kārtībā?
Paldies:)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
m
maijamaija 16.06.10. 23:53

man papildus jautājums - ir vasara un sanāk gribot negribot kādu saules staru noķert, un, protams, parādās iesauļotas krekliņa lencītes, dekoltē izgriezumi utt. Kā jūs, vasaras otras puses līgavas, domājiet "cīnīties" ar iesauļotajām lencītēm? :)

V
Vin:) 17.06.10. 08:56 | Kāzu datums: 24.07.2010

Es, dārzā rušinoties, kas arī ir lielākais saulē pavadītais laiks, vienkārši saģērbjos tā, lai ir tikai horizontālā lence uz muguras un tik zemu, lai kāzu kleitu uzvelkot to neredz.. bet par tioem pūšamajiem - nezinu, vismaz smērējamie losjoni tiešām atstāj pleķus uz kleitas... savukārt no fotogrāfiem esmu dzirdējusi, ka arī solārijs nav labākais risinājums līgavai, jo ar balto kleitu kopā solārija iedegums izskatās dzeltens...esmu paļāvusies uz dabisko sauli

k
krabitis 17.06.10. 09:16 | Kāzu datums: 24.07.2010

Arī mani satrauc iesauļotās lencītes. Tāpēc cenšos ejot saulē vilkt tādu apģērbu, lai nekas specifisks neiesauļotos, tātad jaciņas ar piedurknēm. BET cik tad ilgi var slēpties no saules? Vajag takš arī to iedegumu dabūt! Vienīgais mīnuss, pēdējā laikā ir TIK auksts, ka pludmalē guļot zils no aukstuma palikti vai arī saules vispār nav, bet uz solāriju ārsts kategoriski aizliedza iet. Vēl jau man ir nedaudz laika līdz kāzām, pa to arī centīšos iesauļoties lai tur vai lūzt vai plīst. :) Lai gan sāku pieļaut domu par tonējošajiem ķermeņa krēmiem. Tikai kā esmu dzirdējusi, no krēmiem var sanākt pleķains iedegums. :D

zaiga87 17.06.10. 09:25 | Kāzu datums: 17.07.2010

Ar to pūšanos ir tā ka tur var izvēlēties kuru daļu vēlas tonēt jeb pūst, es esmu viscaur vienreiz nopūtusies (jārēķinās ka galīgi kailam būs jāstāv sveša cilvēka priekša :D, tik vienreiz lietojamās biksītes iedod), tad ar tādu kā līdzīgu ūdens šļutenei no neliela attāluma tevi nopūš un ar gaisa plūsmu tas losjons tiek nožāvēts, kad pūtos gāju uz draudzenes kāzām, noturējās labi, pa pleķiem uz ķermeņa nebija, bet kleitai kas bija bez lencītēm, bija augšējā mala nokrāsojusies , to gan viegli varēja izmazgāt. Bet savas kāzas ir savas, tāpēc gribas dzirdēt kādu pierdzei ar balto kleitu mugurā ka ir:)

s
svilpastite 17.06.10. 11:32

es arī ļoti domāju par šo, jo man pat ārsts ļoti neiesaka doties uz solāriju dēļ dzimumzīmēm, tādēļ to nedaru, taču gatavojoties lielajai dienai pie šīs domas atgriezos. Cik runāju, visi ieteica atturēties no paštonējošiem kremiem arī salonu izpildījumā, jo rezultāts neprognozējams (var būt pleķi), smērēsies vietas, kur svīst un berzējas (tipiski paduses) un uz baltas kleitas ,,, vēl ar paštonējošiem ļoti labai meistarei jābūt, lai būtu ticams efekts (piemēram, nedrīkst aizmirst auss gliemeznīcu, kas atkal var notonēties citādi) nu ar to visu parunāju ar āsrtu un viņš atļāva - ja sāk ar kādām 10 min un nepārsniedzi 15, kā arī minimums divas dienas pa vidu. Es ar 5 vai sauļošanās reizēm 2*10min un 3*15 min panācu labu rezultātu, bet es esmu ļoti gaiša ,,, Vēl es kādas 4 reizes sauļojos solārijā, kas ir tikai līdz viduklim un no priekšpuses, jo man mugura ar dzimumzīmēm un vispār mugura ātrāk nosauļojas - tā nu bija iesauļota seja un dekoltē un rokas, kā arī mazliet tika mugurai pietonēties. Jā, un vēl - noteikti lieto kremus, lai efektīvāk izmantotu sauļošanās laiku.

evitarik 17.06.10. 11:59 | Kāzu datums: 10.07.2010

Runaajot par "puushamo" toneeshanos - gribeeju pajautaat, vai uzreiz peec toneeshanaas ir normaali izskatiities peec kjeema? :) Mani par to neviens nebriidinaaja un jaasaka es izskatiijos vienkaarshi briesmiigi - vieni plekji un bruunums bija tik paarspiileets, ka sevi neatpazinu! Nobijos un iegaaju dushaa :D Un visa mana pashtoneeshanaas aizpeldeeja nebuutiibaa... Tieshaam - es taada paskataa pat uz ielas nevareeju iziet! Vai tas ir normaali pirmajaa dienaa/vakaraa izskatiities peec kjeema un naakamajaa riita nodushojoties kraasa paliek vienmeeriigaaka vai arii man traapiijaas nemaakuliiga meistare?!

zaiga87 17.06.10. 12:11 | Kāzu datums: 17.07.2010

Man liekas ka slikts meistars, jo man ta nebija man bija labi vis vienmerigs:) Man vsipār loti laba meistare patrāpijās, jo to viņa ikdienā darot un viņai bija pierezde pāris gadi, viņa jau teica ka ir redzējusi arī visādus "tonētus" brīnumus :D

T
Trīnīte 18.06.10. 16:27 | Kāzu datums: 10.07.2010

Es metu kaunu pie malas un absolūtā vienaldzībā par to ko citi domā saulainā laikā ārā eju topā bez lencēm! ...parasti tā ģērbjos tikai uz pludmali, bet brūnuma vārdā pārkāpju savus principus!
Svarīgākais lai iesauļojas tās ķermeņa vietas kuras kleita nesegs!
Man būs(patiesībā jau ir krietns) dabisks saules iedegums!

k
krabitis 18.06.10. 16:48 | Kāzu datums: 24.07.2010

Hmm.. laba ideja! Varbūt tiešām pietiek slēpties no saules, vienkārši jāsāk valkāt bezlencīšu krekliņus! Ja vēl būtu nedaudz siltāks laiciņš.. :)

T
Trīnīte 18.06.10. 19:46 | Kāzu datums: 10.07.2010

vietā kur dzīvoju sauli pavada nepatīkami vēss vējšs, pludmalē cenšos sameklēt kādu aizvēja vietiņu kāpās! Ir baigi ok!

jamaica 18.06.10. 21:44 | Kāzu datums: 10.07.2010

Es šodien pa dārzu visu dienu nodzīvojos, un arī cīnījos ar lencēm, mēģināju visādi noņemt tās lences, bet viss slīdēja lejā :D Tad nu sapratu, ka ar steigu jāiegādājas bezlenču topiņš. Apakšā topiņam uzvilkt bezlenču krūšturi un tā mierīgi staigāt. :)

T
Trīnīte 19.06.10. 10:11 | Kāzu datums: 10.07.2010

....uzvelc bezlenču apakšveļu un topiņa lecītes ieloki iekšpusē krūšturītim akurāti - pieguļ smuki un cieši, un neviens neko pat nepamanīs un staigā uz nebēdu!:)))Nekas nav papildus jāiegādājas!

m
maijamaija 19.06.10. 14:21

nekā, nemaz nav tik viegli, jo man kleitai ir diezgan specifisks griezums, un lai es iesauļotos kā kleitai vajag, tad man muguru pliku, lai neiesauļotos bezlenču krekliņa mala, nezinu, laikam vajag korsetē staigāt :D
uh, es ceru, ka pārdegšu, noies āda, un būs viss labi :D:D tiešām nezinu, patiesībā, šis laikam ir vienīgais jautājums, kas mani nedaudz satrauc :)

J
Jena 19.06.10. 14:29 | Kāzu datums: 17.07.2010

Meitenes, ne tikai solārijs ir kaitīgs. Vai pirms procedūras lasi tā paštonējošā krēma/losjona sastāvu? Cik tur ķīmijas?? Arī dzīvot ir kaitīgi, no tā mirstot :))
Es izvēlējos solāriju, lai nav pārsteigumu. Dabīgā saule no manis slēpjas - darba dienās netieku, brīvdienās lietains laiks, bet vēlos vismaz nedaudz iedegt. :)

k
krabitis 19.06.10. 15:00 | Kāzu datums: 24.07.2010

Es, laikam, uz solāriju iešu tikai galējā gadījumā, jo man ārste brīdināja, ka var sākt viena dzimumzīme augt un vēl dažas ir uz robežas, negribas pēc kāzām uzreiz skriet uz onkoloģijas centru un ārstēt vēzi.. Vēl joprojām ceru, ka arī man uzspīdēs saulīte un piešķirs brūnumiņu. :)

J
Jena 19.06.10. 17:13 | Kāzu datums: 17.07.2010

krabitis, Tavā gadījumā solārijs ir vairāk kā nevēlams. Bet vai uzturēšanās dabīgajā saulē Tev nerada līdzīgas problēmas? (varbūt muļķīgs jautājums, bet nezinu, jo pašai tādu problēmu nav).

k
krabitis 19.06.10. 17:32 | Kāzu datums: 24.07.2010

Jena, manā gadījumā dabīgās saules stari nav TIK kaitīgi, bet arī jālieto aizsargkrēmi. Solārijas ir daudz koncentrētāks un intensīvāks, līdz ar to kaitējums ādai ir daudz spēcīgāks. Bet skaistuma vārdā taču kaut kas ir jāupurē! :))

i
ilze.ilze 19.06.10. 19:05 | Kāzu datums: 18.09.2010

Es esmu nolēmusi ļauties solārijam un saules iedeguma miksējumam. :) respektīvi, arī vasarā turpināšu iet uz solāriju, kaut parasti to nedaru, eju tikai ziemā. Un staigāšu ar topiem bez lencēm. :)

grietinja22 21.06.10. 15:57 | Kāzu datums: 03.09.2010

nu var taču aiziet uz solāriju uz kādām 3-6 minūtēm, nevis 10-15... vislabāk vertikālo, jo nekur nekas nepiespiežas lampām tik tuvu, lai apdegtu :)

k
krabitis 21.06.10. 16:53 | Kāzu datums: 24.07.2010

Arī fakts, bet es, kad pirmo reizi gāju uz solāriju (gāju jau vasaras dabīgajā saulē nedaudz iebrūnināta, lai ādai tik liels šoks nebūtu), mazākajā intensitātē un mazākajā laikā arī tomēr nedaudz apdegu, tāpēc ma nedaudz bail. Bet to vertikālo, iespējams ir vērts pamēģināt. :)