FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Frizūras ieteikumi ne tievajām...

m
mushinja 25.06.10. 00:12

Pati esmu diezgan tieviņa un parasti par frizūrām neuztraucos,piestāvēja viss, bet tagad esmu stāvoklī, ar katru mēnesi pieņemos svarā un seja un vaidziņi līdz ar to paliek apaļīgāki,jūtos diezgan neerti,nepierasti.Septembrī būs kāzas un domāju kāda frizūra man piestāvētu labāk,ja būs apaļīga seja un tas tik ļoti nekristu acīs,labāk kaut ko copītes veidā(visus matus pacelt augšā) vai otrādi palist vaļā? Biju domājusi varbūt arī nogriezt čolku?
Kādas ir Jūsu domas?

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
i
ilze_egle 25.06.10. 00:15 | Kāzu datums: 05.01.2004

Sejas forma grūtniecības svara pieauguma dēļ neizmainīsies. Frizūru izvēlas atkarībā no Tava auguma, galvaskausa un sejas formas, kleitas stila , matu tipa, garuma, griezuma utml. Un to forumā Tevi neredzot neviena nevarēs pateikt.

grietinja22 29.06.10. 11:03 | Kāzu datums: 03.09.2010

Ilzei taisnība, vajag runāt ar frizieri. Bet no frizūru viedokļa slaidinošas ir tās frizūras, kuras padara seju garāku: mati, kas nosedz daļu sejas [vaigus], vai vienkārši ierāmē seju.

Bet nedomāju, ka grūtniecība tik ļoti ietekmē sejas formas maiņu, lai vajadzētu drastiski mainīt frizūras izskatā, ļoti daudz var panākt ar dekoratīvās kosmētikas palīdzību. Tā ka nesatraucies!

PS: Bilde varbūt nav tā veiksmīgāka, bet ideju var saprast! ;)

k
krabitis 29.06.10. 11:12 | Kāzu datums: 24.07.2010

Es atradu šādu bildi. Ļoti skaista frizūra sanāca, kad ar frizieri izmēģinājām un man nav tā slaidākā seja! :))