Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Higiēna un sevis sakopšana
Sveikas!
Kā iesakat rīkoties karstā laikā ar visvienkāršāko higiēnu? Kā atsvaidzināt sevi? Un kā vislabāk atbrīvoties no padušu apmatojuma?
Viennozīmīgi vaksācija, veicot to pietiekami laicīgi pirms tam, Tev par šo problēmu nebūs jādomā ne dienā pirms kāzām, ne kāzu rītā (riskējot ar sagriešanos uztraukumā vai apsarkumiem no depilācijas krēmiem), un arī nākamajā dienā pēc kāzām nebūs nekas ataudzis ;)
Karstā laika higiēna- ja runa ir par svīšanu, tad vannasistabās un wc vienmēr ir pieejams ūdens, ja ar saslapinātu dvielīti vairākas reizes dienā noslaucīsi sasvīdumus un tur uzklāsi jaunu neuzmācīga aromāta (labāk vispār bez) deodorantu, tad viss būs kārtībā ;)
paldies par atbildi!
varbūt meitenes var ieteikt labu vaksācijas meistari/salonu par pieņemamām cenām, labu kvalitāti un maigu attieksmi pret jutīgu ādu? Un kāds ir minimālais termiņš pirms pasākuma, kad to veikt?
Nu vislabākā ir Gundega Ratkeviča, viņa ir pasniedzēja šajā lietā Soneil Studio centrā, es nezinu, vai viņa arī pati vēl klientus apkalpo, bet vari painteresēties. Vēl es varu ieteikt meistari Signi salonā Rudais Mac, kas atrodas Zelta Boulingā ;) Es ieteiktu teiksim 3 dienas pirms kāzām- ja jutīga āda, tad tikmēr pāries jaunais kairinājums, bet matiņi vēl ne tuvu nerādīsies :)
Par atsvaidzināšanu - ir pieejams speciāls atsvaidzinošais ūdens flakonos: Vichi, Evian (laikam), Caudalie... tie atsvaidzina arī grimmu. Satur atvēsinošas sastāvdaļas :)
Taisiju vaksāciju pie Elvīras salonā HC Lounge! Uzreiz var sāprāst, ka īsts profesionāls un ļoti patīkama sieviete!
Ja iepriekš matiņi ir skūti, jātaisa 4-5 dienas pirms, jo procedūra ir sāpīgāka un pēc tam parādās apsārtums (vai pat mazas pūtītes)...kas noiet pēc dažām dienām...
Tāpat - vairums labāk iesaka tieši ar cieto vasku vaksēt bikini, nevis ar šķidro + salvete...