Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Make-up līgavainim
Vai kādas vīriņš vai līgavainis izmantoja make-up kāzu dienā? Es tikai padomāju,ka tā būtu labākas bildes. Jo vīriešiem arī mēdz spīdēt seja īpaši karstumā un iedzerot paliek vaidziņi pārāk sarkani. Domāju,ka kāds viegls pūderis noderētu. Kādas ir jūsu domas par to?
Kad dodamies uz kādu svinīgu pasākumu piem. balli, es vienmēr savam vīram uzklāju vieglu un nemanāmu birstošā pūdera kārtiņu.
Pirmskāzu nakti pavadījām atsevišķi, tāpēc biju atstājusi ļoti vieglu tonālo krēmu un pūderi, un noinstruējusi, kā to visu lietot, lai rezultāts būtu dabisks un nemanāms. Nabags, gan bija klājis to padarīšanu 2 reizes :D, jo ar pirmo nebija sanācis, bet rezultāts bija ļoti labs - grims nebija manāms, taču ādas tonis vienmērīgs un matēts. Manuprāt, šādā svinīgā reizē, kad tiek uzņemtas neskaitāmas fotogrāfijas, tas ir pašsaprotami. Tāpat arī manikirētas rokas, lai fotogrāfijās līdzās līgavas skaistajam franču manikīram, nav jāskatās uz ieplaisājušiem ienadžiem un nelīdzeniem nagu galiem, kā tas reizēm dažās kāzu fotogrāfijās novērots.
Es arī gribēju viņam likt make-up, bet ja diena karsta, nav jēgas likt viņam make up. Man kāzās bija superkarsts laiks un es vienkārši ik pa laikam nopūderēju viņa spīdošo seju. Bildēs izskatās labi, jo pūderis perfekti matē un samazina poras un principā nav redzams.
Es kā vizāžiste varu pateikt, ka arī līgavaiņiem liek make-upu. Ir taču jānomaskē visādas pumpas, zilos lokus ap acīm un apsārumus. Ja līgavaiņa seja ir samērā tīra, tad pietiek vnk ar caurspīdīgo pūderi, lai nespīd.
Es arī saku ka vajag, bet mums diemžēl ir tāda situācija ka viņš ne pa kam to neliks un diemžēl piespiest arī es to nevaru, bet ja būtu kā es saku, tad noteikti nedaudz uzliktu. Līgavainis kategoriski pret, jo tāpat svīdīs seja un saka ka galīgi no tā nav nekādas jēgas un ar pūderi skraidīt pakaļ arī negrasos :) Būs labi kā būs :)
Paldies par atbildēm, vismaz neesmu vienīgā, kas saka, ka vajag. Tagad tikai jāmēģina pierunāt un apmācīt.
Mums abiem bija sarunāta mana make-up meistarīte :)
Grūti būtu sarunāt vienu un to pašu meistarīti, jo kāzu dienā nebūsim vienā mājā.
Mēs arī kāzu dienu nebijām vienā mājā ;) Ja meistare brauc mājās, lai aizbrauc uz divām mājām - tas ir viņas darbs (ja esat vienā pilsētā). Var taču visu izdomāt un sarunāt :)