FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Make up

j
justinel 14.09.11. 13:17 | Kāzu datums: 08.10.2011

Kādu make up jūs plānojat?

Es taisu profesionālu make up (esmu apmācīta) un taisījusi citām uz izlaidumu, kāzām. Bet pati sev vēl neesmu izlēmusi kādu taisīt.
Tikai idejas :)

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Zhagatinja 14.09.11. 13:30 | Kāzu datums: 15.07.2011

man bija shaads :
http://www.draugiem.lv/gallery/?aid=35844207
bija izceltas acis un man pashai ljoti patika

atya 14.09.11. 15:42 | Kāzu datums: 01.09.2012

Es ļoooti gribētu make up pie profesionāles, kas izceltu acis brūnganīgos toņos un padarītu koptēlu ideālu, taču neziinu vai tas ir iespējams, jo man ir ļoti jutīgas acis. 2x esmu grimmēta un esmu noraudājusies pat ar nosacījumu, ka tušu uzklāju pati beigās. Pašai tas ļoti kaitina, bet cenšoties pēc labākās sirdsapziņas skatīties visos norādītajos virzienos, lai neasarotu acis, tāpat tam nav bijis jēgas.
Varbūt justinel vai kādam citam ir bijusi pieredze ar tādām raudulēm? Kā ar to tikāt galā un vai vispār iespējams normāli uzlikt make up?

j
justinel 15.09.11. 07:22 | Kāzu datums: 08.10.2011

Ir, zini kā? Tušu liec pašā sākumā un tad ļauj make up uz priekšu!
Kad tikko iesāku, tad arī liku tušu beigās, bet tagad esmu iemācījusies, ka tuša var tik ātri visu sabojāt, ka labāk to uzlikt pašā sākumā, jo ja apraudāsies, notīri un pa jaunam. :)