Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Panika par meistaru
it kā izvēlējos make up un friezieri (2in1), bet tagad, skatoties viņas darbus internetā, rodas šaubas...nav tās sajūtas "jā, šī būs īstā? !?
KO MAN DARĪT?
Jāizmēģina meistars kkad iepriekš! Piemēram, es make-up izmēģināju vecmeitu ballītē, bet uz kāzām tikai izcēlu niansītes, kuras grībētu nedaudz savādāk...
Piekrītu- noteikti jāizmēģina pirms kāzām, citādi var arī sanākt vilšanās un vēl kāzu dienā. Mana meistare jau vairākas reizes mani ir krāsojusi uz dažādiem pasākumiem, tādēļ zinu, ka varēšu uz viņu paļauties. :)
man izmēģinājums paredzēts aptuveni mēnesi pirms. Bet ja nu man viņas darbs nepatiks?- tad jau būs par vēlu kaut ko mainīt?-es domāju meistaru.
Nu.... ja ir iZMēģinājums mēnesi pirms... vēl joprojām var ko mainīt...
tiesa-varbūt negluži varēs uz sitienu dabūt tādu,kas nāk uz mājām un ir brīva...tad jādodas uz salonu.
bet ja jāizvēlas- make up kas patīk un tāds kurš nepatīk, bet meutara atnāks uz mājām...man laikam svarīgi lai man patiktu! mēnesi pirms vēl savā kāzu dienas rīta grafikā šdas tādas izmaiņas vra veikt.
Man plānojas aptuveni 2 mēn. pirms kāzām izmēģinājums- aiz tā ,ka tad zināšu kas un kā būs ar plīvuru-jo par to izlemšu,kad kleita būs gatava.
man ar būs 2in1 māksliniece.
Es jau izmēģināju tagad, kaut gan kāzas augustā. Ar meistarīti nebiju pirms tam darbojusies. Un man visu gribas laicīgāk, zinot to, ka daudzi dara visu pēdējā brīdī nepadomājot par citiem cilvēkiem. Vasarā taču visādi citādi pasākumi (kāzas, izlaidumi, kristības) un ko tad, ja meistarei nav īsti laika izmēģinājumam?!
Meistarīte burvīga un par viņas darbu biju starā. Arī topošajam vīram patika. :)
Ja jau tagad panika par meistari, es Tavā vietā nemocītos un izvēlētos citu, kurai tici. Man pašai būs 2in1 meistarīte Rose Louxembourg ( facebook var atrast portfolio) - lieliskas frizūras veido un grimu arī liek pasakaini. Ir krāsojusi mani un draudzenes vairākiem pasākumiem - viss vienmēr ir bijis ideāli.