Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Manikīrs un pedikīrs - kad?
Sveikas? Kad plānojat taisīt manikīru/pedikīru?
Dienu pirms vai divas dienas pirms?
Man ērtāk laiku ziņā būtu divas pirms, bet baidos, ka pa to dienu starpā nesabojāju...
ZInu, ka muļķīgs jautājums, bet tomēr...
Pie reizes iesaktiet meistares Rīgā/Ogrē/Aizkrauklē :)
Man manikīru/pedikīru veica dienu pirms kāzām- no rīta :)
Man taisiis jau dienu pirms kaazam:)es domaju tas ir forsi:)
pirmskāzu dienu veltīju sevis sakopšanai. Manikīrs, pedikīrs, silta burbuļvanna, laicīga gulēt iešana utt. Vienīgi vaksācijas un tādas lietas vajadzētu darīt mazliet ātrāk nekā pēdējā dienā, lai nebūtu pēkšņi kādi apsārtumi.
Ja uzliek Gelish nagus (vismaz uz kājām), tad jau turās ilgi.
man jau arí tá likás, ka labák dienu pirms... bet tad man jámeklé Aizkrauklé, bet nezinu, ká lai atrodu uzticamu un profesionálu meistari tik lokáli, jo neesmu Latvijá un izméginát nevaru.
es uzliku gelish trešdienā, kāzas bija sestdienā. viss kārtībā un lieliski turējās vienīgais, liku franču manikīru, tāpēc viņa teica, lai neaizraujas ar tonālajiem utt. citiem krāsojošajiem, jo baltais gelish ķer klāt krāsu.
neekas neesmu likusi gelish un negribas eksperimenteet pirms kaazaam. esmu lasiijusi, ka citaam neturras vai veel kas...:(
Tā ir, man arī gelish neturas, tāpēc lieku gēlu. Bet uz saviem nagiem, nevis tos garos pieaudzētos.
Man trešdien ir vaksācija, ceturtdien manikīrs, pedikīrs, piektdien uzacu krāsošana un korekcija.
Ja lakosi nagus, tad labāk dienu pirms, jo tiešām vēl var sačakrēt.
Man pirmskāzu nedēļā ir ieplānots;
2-dienā- piekrāsot saknes matiem
4-dien vaksācija
5-dien manikīrs
laikam tomér darísu visu iespéjamo un neiespéjamo, lai sadarít visu citu lídz 5dienai, un 5dien manikíru... :)
man, piemēram, gelish rokām nemaz neturas...var jau 2 dienā lupt nost, tā kā sen jau taisu gēla nagus :) tos man liks 2 dienas pirms un pedikīru ar gelish vienu dienu pirms kāzām :)
matu galiņus un vaksāciju gan plānoju nedēļu iepriekš!
Es taisīju pati iepriekšējā vakarā mājās :)