FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Kāzu make-up

KristineKr 21.07.13. 14:25 | Kāzu datums: 17.05.2014

Sveikas,

Man tāds jautājums kādu meikapu jūs taisīsiet savā kāzu dienā? Man pašai ir brūni mati, tā kā arī domāju ņemt zelta un brūnos toņus. Ja varat, lūdzu nosūtiet savu meikapu, lai varu apskatīt nianses kādas vēlētos un kas man piestāvētu. Nesen izmēģināju vienu, taču man ne īpaši patika.. Saprotu, ka mums katrai acs forma un sejas forma savādāka, taču vismaz zināšu ko izvēlēties :) Paldies jau iepriekš!

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
i
inita337 21.07.13. 19:21

Tieši tādēļ es nedomājot zināju, ka mani krāsos make-up meistarīte. Pati nekad neņemtos sevi kāzu dienā krāsot - gan tādēļ, ka nezinātu, kā tieši, gan profesionālu produktu un maku-up noturības ziņā.

KristineKr 21.07.13. 22:03 | Kāzu datums: 17.05.2014

inita337 es jau arī pati nemaz to nedarīšu, tikai pie meistares ;) tikai prasu padomus, jo nesen meikapu ko uztaisīja nepatika, bet internetā atradu vairākus citus variantus, kuri būtu labāki :))

KristineKr 21.07.13. 22:04 | Kāzu datums: 17.05.2014

inita337 es jau arī pati nemaz to nedarīšu, tikai pie meistares ;) tikai prasu padomus, jo nesen meikapu ko uztaisīja nepatika, bet internetā atradu vairākus citus variantus, kuri būtu labāki :))

i
inita337 21.07.13. 23:46

Tad skaidrs :) Uzrakstīji tā, ka varēja saprats, ka pati liksi sev make-up.
Tā kā es gribēju dabisku, bet izteiksmīgu make up, tad man būs tumšas acis ēnotas (acis dominējoši izceltas make up), dabīgos toņos. Lūpas persiku toņos. Mati man brūni arī.
Tā kā ikdienā nekrāsojos kā lieldienu ola, tad arī kāzās negribās eksperimentēt ar krāsām.