FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Make-up līgavainim

V
Vidzemniece 27.11.13. 13:23

Radās jautājums par to, vai līgavainim arī vajadzētu taisīt make-up? Kāda ir jūsu pieredze?

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
M
MartinsLeitis 28.11.13. 08:55 | Kāzu datums: 18.06.2011

Kā fotogrāfs varu teikt, ka mazliet make-up par ļaunu nenāk, bet tikai tik daudz lai nespīdētu seja.

Spicausis 28.11.13. 12:11 | Kāzu datums: 09.07.2014

Tas droshi vien vairaak no pasha liigavainja atkariigs, kaada sejas aada, cik daudz ir vajadziiba maskeet. BB krems vienmeeriigam un veseliigam sejas tonim, gaismu atstarojoshs korektors acu ieksheejos kaktinjos, lai nomaskeetu lokus un neizskatiitos noguris, mateets, caurspiidiigs puuderis pretspiidumu un fiksaacijai (lieliski der arii kukuruuzas milti ;) ) un mateets bronzeris. Ja ir baigais baalums, tad druscinj vaigu saartums
Bet liigavainimpasham ir jaajuutas eerti ar ideju, ka vinju tagad piekraasos, citaadi nebuus laagaa. Man braalis ( kursh ir riktiigs vecis) man shad tad paluudz, lai es vinju uzkraasoju, jo tad acumirkliigi izskataas kaa tikko no atvaljinaajuma. Savu liigavaini gan visticamaak nekraasoshu, jo vinjam svaiga sejas kraasa un uz juuliju jau buus arii deguns iesauljots :)