FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Mazas šokolades vai konfektes

K
Katy 20.06.16. 13:51 | Kāzu datums: 10.09.2016

Sveikas.

Es velos pasūtit mazas konfektes vai šokolades ar personalizētu etiketi, bet pārmeklejot internetu visur redzeju ka mazakais pasūtijums ir ļoti liels! 
Man nevajadzetu tik daudz - 1 kg man pietiktu. 
Varbut varat padalīties, kur jus sūtijat? Varbut varat ieteikt kur griezties? 

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Ehz_forshaa 20.06.16. 16:02

Ieteiktu pašiem nopirkt končas (visdrīzāk Gotiņas) un sadrukāt (salocīt) etiķetes. Tas būs vislētākais variants ;)

K
Katy 20.06.16. 17:38 | Kāzu datums: 10.09.2016

Ehz_forshaa,

Man bija domā ta darīt. Bet ka man izdrukat tik sumku iepakojumu? Parastais papīrs jau nederes arī, ne? 

E
Ehz_forshaa 21.06.16. 10:16

Baltijas Papīrā ir pieejama milzīga izvēle. Var paņemt glancētāku baltu, izveidot dizainu un izdrukāt, piem, Copy Pro.
Vienkāršāks variants būtu nopirkt mazās Laimas šokolādītes un tās ietīt ;) (tīri ietīšanas process vienkāršāks).

J
Jolantiņa 27.06.16. 08:55

Mums kāzās draudzene no šokolādes masas gatavoja sirsniņas un mēs tās tinām caurspīdīgajā papīrā, virsū līmējam uzlīmi ar mūsu ģimenes logo :) Vasarā šajā karstumā laikam šokolādes sirsniņas nav labākais dāvaniņas variants ;)

gunella 27.06.16. 10:06 | Kāzu datums: 16.07.2016

Mēs sūtijām pie Anna Knade (FB atrodama) mazās šokolādītes. 

i
ingausis 28.06.16. 08:44 | Kāzu datums: 05.08.2017

Es atradu vienu vietu,kur uz Laimas mazajām šokolādēm taisa etiķetes un cena pieņemama,pačolē varbūt noderēs FotoA. Un šajā jau piedavā koņčas,bet cena klāt nav Aolsa.lv

E
Ehz_forshaa 28.06.16. 09:27

Ja interesē tikai papīrītim makets (paši pēc tam drukājat utt.), tad var apskatīt Facebook.

a
aiviekste 29.05.18. 16:40 | Kāzu datums: 20.12.2017

Mēs taisījām superīgas Gotiņkonfektes Skrīveru saldumos, šeit epastiņš ar ko es komunicēju: sanita@skriverusaldumi.lv  super smuku maketiņu etiķetei ātri sataisīja un ņammīgas koņčas,taisa arī mazas paciņas un citas 'fīčas' .