Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Mazas šokolades vai konfektes
Sveikas.
Es velos pasūtit mazas konfektes vai šokolades ar personalizētu etiketi, bet pārmeklejot internetu visur redzeju ka mazakais pasūtijums ir ļoti liels!
Man nevajadzetu tik daudz - 1 kg man pietiktu.
Varbut varat padalīties, kur jus sūtijat? Varbut varat ieteikt kur griezties?
Ieteiktu pašiem nopirkt končas (visdrīzāk Gotiņas) un sadrukāt (salocīt) etiķetes. Tas būs vislētākais variants ;)
Ehz_forshaa,
Man bija domā ta darīt. Bet ka man izdrukat tik sumku iepakojumu? Parastais papīrs jau nederes arī, ne?
Baltijas Papīrā ir pieejama milzīga izvēle. Var paņemt glancētāku baltu, izveidot dizainu un izdrukāt, piem, Copy Pro.
Vienkāršāks variants būtu nopirkt mazās Laimas šokolādītes un tās ietīt ;) (tīri ietīšanas process vienkāršāks).
Mums kāzās draudzene no šokolādes masas gatavoja sirsniņas un mēs tās tinām caurspīdīgajā papīrā, virsū līmējam uzlīmi ar mūsu ģimenes logo :) Vasarā šajā karstumā laikam šokolādes sirsniņas nav labākais dāvaniņas variants ;)
Mēs sūtijām pie Anna Knade (FB atrodama) mazās šokolādītes.
Es atradu vienu vietu,kur uz Laimas mazajām šokolādēm taisa etiķetes un cena pieņemama,pačolē varbūt noderēs FotoA. Un šajā jau piedavā koņčas,bet cena klāt nav Aolsa.lv
Ja interesē tikai papīrītim makets (paši pēc tam drukājat utt.), tad var apskatīt Facebook.
Mēs taisījām superīgas Gotiņkonfektes Skrīveru saldumos, šeit epastiņš ar ko es komunicēju: sanita@skriverusaldumi.lv super smuku maketiņu etiķetei ātri sataisīja un ņammīgas koņčas,taisa arī mazas paciņas un citas 'fīčas' .