FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Dāvanas

b
bubble* 28.03.17. 14:10 | Kāzu datums: 07.07.2017

Kam plānojat dāvināt dāvanas pēc mičošanas? plānojat omas, opjus, brāļus, māsas un vel kaut ko apdāvināt? Mēs domājam tikai vedējiem un vecākiem.
kādas vispār jums ir idejas dāvanām?
mēs vecākiem domājam varbūt kādu augļu koku ko iestādīt pie mājas, par vedējiem vel nezinam.

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
rutuxs 28.03.17. 19:00 | Kāzu datums: 20.02.1993

Nu skaties, ceru, ka vecāki nesāks vaimanāt, ja kokam uzmetīsies kāds kašķis un tas iznīks, vai buki un zaķi nograuzīs- slikta zīme, laulības neizdosies utt.

b
bubble* 28.03.17. 22:41 | Kāzu datums: 07.07.2017

Ja jau tā ņem, tad pilnīgi jebkura manta-lieta var saplīst utt. Piem bilžu albumam lapa izkrīt, vai uzdāvina bilžu rāmīti, tas nokrīt un stikls saplīst, pulktenis saplīst, utt , utjp.

E
Ehz_forshaa 29.03.17. 09:46

Mēs pēc mičošanas apdāvinājām tikai vecākus - katram (pārim) uzdāvinājām foto rāmīti ar tās dienas bildi.
Vedējiem (bija vairāk kā liecinieki) "paldies" teicām nākošajā rītā, kad arī citiem palīgiem pasniedzām mini pateicības.

P
PavasaraLīgava 29.03.17. 11:22 | Kāzu datums: 20.05.2017

Ehz_forshaa kā jūs tik ātri dabūjāt aattīstītas bildes? :O  Man arī gribētos skastu bildi pasniegt vecākiem, bet šaubos, ka vienā vakarā dabūšu bildi gatavu. :/

r
rutuxs 29.03.17. 12:15 | Kāzu datums: 20.02.1993

PavasaraLīgava
Bildes top ātri. Esmu taisījusi uz pasākumu, kur pirms pasākuma visus nofotografē, tad ātri izdrukā un pasākuma beigās visiem uzdāvina. Tikai pirms tam jāatrod kur tuvākajā vietā to var izdarīt, jau visu sarunāt un uz priekšu. Galvenais, KAS par to atbildēs.

bubble*
Protams, ka viss uz pasaules plīst. Taču, ja kaut ko stāda, tas ir vēl lielāks risks. Es ne par to, ka nevar stādīt. Es par to, lai, ja neieaug, vai kāds koku apgrauž un neaug, lai nemeklē vienādības zīmi ar laulības dzīvi. Tas it īpaši ir raksturīgs vecāku gadagājuma ļaužiem.

S
Springflower 29.03.17. 13:16

Man gan liekas forša ideja dāvināt augļu kokus vai kādus citus kokus vai krūmus vai, piemēram, rožu stādus. Tiešām paldies par ideju, es pati arī apsvēršu šādu domu. Māņticība jau ir to cilvēku problēma, kuri tādām muļķībām tic, tāpēc es par to nesatrauktos. Mēs dāvināsim dāvanas vedējiem un vecākiem un, protams, simboliskas dāvaniņas viesiem. Īsti nesaprotu kādā sakarā būtu jāapdāvina brāļi, māsas, vecvecāki vai kādi citi radi. Precamies taču mēs nevis viņi! Priekš tam ir dzimšanas dienas un Ziemassvētki, lai citus apdāvinātu. :D

b
bubble* 30.03.17. 17:29 | Kāzu datums: 07.07.2017

Springflower Jā, par šādu ideju dāvanai izlasīju fb grupā, bija daudz un dikti visādas idejas, bet man nepatīk. Liekas, ka dāvinātas/dāvina ķeksīša pēc, jo kas gan mūsdienās nav. Pa lielam viss ir un dāvināt kaut ko tikai tapēc, ka jādavina man negribas.

minka5g 30.03.17. 17:50 | Kāzu datums: 19.08.2017

Mums ir doma dāvināt dāvanas vecākiem un vedējiem.