Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Kāzu tradīcijas otrajās kāzās
Labvakar.
Varbūt kāda var sniegt padomu kā lai atrod zelta vidusceļu kāzu tradīcijām, ja kāzas ir otrās un ir bērns.
Man ir sava vīzija, bet man grib iestāstīt, ka nav pieņemama balta kleita, plīvurs , mičošana, šķīvis utt. Bet ko darīt tad vispār kāzās ?
Man piemēram standarta mičošanu nemaz negribas, gribas kko citu, tik pagaidām nekas nenak prātā, piem. salūtu un tad jau i torte un dejas līdz pirmiem gaiļiem :D
Minčuks- ko jūs paši gribat? Manuprāt jau ir pagājuši tie laiki, ka domāt kā vajag un ko nu darīs kāzās. PRIECĀJATIES un svinat!! Dari visu tā, lai mazāk stresa un lielāka prieks par ipašo dienu. Es precos pirmo reizi un bez bērna, kaut manuprāt, tas nav svarīgi un mēs vienkārši negribam negribam tās visas tradīcijas. Taisat kāzas ar labu mūziku, ēdienu, kādu priekšnesumu, salūtu un viesi paši leks kājās un ies dejās. Jo būsim reāli, kuram jo viesiem tie visi uzdevumi un tradīcijas maz interesē?! Ja jums pašiem liekas ka negribat, tad darat kā gribat, jo tā tak jūsu dienu.
Paņemat uztaisat foto stūrīšus, mūsdienās tie ļoti populāri.
ierakstat katra viesa video novēlējumu.
Iemācaties labi, pirmo deju.
Un te jau 12 un aidā salūts ar dejām.
Paldies Si Si par viedokli. :)
Man arī neiet īsti tās tradīcijas visas pie sirds. Arī līgavainim īpaši negribas pārak daudz to visu izdarību. Vajag visu apdomāt, kas un kā, lai redzētu kopainu. Paldies.
Gribētu dzirdēt citu līgaviņu atsaukmes par to, kādas atrakcijas bij viesiem kāzās un kā notika viss līdz micošanai un micošanass process.
Kāzas ir Jūsu diena, nevis Jūsu vecāku, draugu, radu vai ... diena! Visam ir jānotiek tieši kā Jūs esat iecerējuši un iesaku neņemt galvā visus gudros, kas Jūs mēģina pārmācīt :)
Ja gribat neitrālu viedokli no malas, varat uzrakstīt privāti, vai uzzvanīt :) Pati kāzas nosvinēju pirms pāris gadiem bez tradicionālās mičošanas utt. Kā arī esmu bijusi vairāk kā 10 kāzās :) tādēļ pieredze ir un esmu priecīga ar to dalīties!