FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Dāvanu pasniegšana vecākiem

v
vizbulitee 03.08.22. 13:16 | Kāzu datums: 03.09.2022

Sveikas līgaviņas!

Vai dāvanu pasniegšana vecākiem ir ļoti obligāta kāzās? Nav jau tā,ka man žēl dāvanas, bet es nezinu mirkli ,kad to darīt, kādu dāvanu, kā pasniegt,kad būs laiks to pasniegt, man nepatīk visas tās publiskās runas .

Vai privāta pasniegšana bez visas ceremonijas ir pieņemama? :D 

Kā pateikties vecākiem un vecvecākiem kāzās?

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
A
AgyPinky 13.08.22. 11:24 | Kāzu datums: 30.07.2022

Sveika, 

Pieńemams ir viss, ko tu vēlies, tās ir tavas kāzas, dari kā vēlies un nevienam nav tiesību kritizēt. 

Mēs pasniedzām ziedus ceremonijas laikā, kad laulātāja izteica pateicības vārdus vecākiem. 
Dāvanińas pasniedzām vēlāk vakara gaitā ar dažiem pateicības vārdiem. 

j
jo.lanta 15.09.22. 15:22

Mēs nevēlamies dāvināt dažus sīkumus, kas vienkārši aizņem vietu, tāpēc domājam dāvināt uztura bagātinātāju un vitamīnu komplektu. Protams, smuki iepakots :) Tiešām noderīga dāvana būtu.

H
Higglo 16.09.22. 14:39

Man arī nepatīk runas, bieži emocijas pārņem, vedēji nāks palīgā ar mirkļa uzburšanu. Esmu piegatavojusi ļoti skaistus tekstus, ko nolasīt pēc micošanas un tad arī plānots pasniegt mazas dāvaniņas. Mammām pasūtīti ļoti skaisti rotu komplekti no meitenes, ko pavisam nejauši atradu Facebook AvelliHandmade. Un tētiem kā dabas mīļiem un aktīvistiem ir ceļojumu krūžu un termosu komplekts, kas noteikti noderēs un arī atgādinās par mums. 

K
Kristianael 10.01.23. 17:41 | Kāzu datums: 17.09.2022

Domāju ļoti skaisti ir pasniegt ko paliekošu, piemēram, ziedi no Ribbon roses, - roku darbs un paliekoša vērtība

B
Beta. 13.01.23. 20:07 | Kāzu datums: 08.09.2023

Dāvana vecākiem ir vienkārši pateiciba par visu! labs veids, kad pasniegt, kadd jau visi pie galdiem un kādā tosta brīidi - iepriecināt un godinat vecakus!