Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
dāvanas...
Mums ir dilemma,ko dāvināt vecākiem uz kāzām!Naudas pārāk daudz nav palicis,bet 'pliku' konfekškasti arī tā kā negribētos.. :?
[color=olive:22678b59ab][/color:22678b59ab] Nu man skiet, ka mees saveejiem taadaa gadiijumaa dariitu taa: maatem - skaistus lakatus; teevam apdrukaata shlipse.kopaa varetu iekljauties uz 15 ls (protams atkariigs no kvalitaates prasiibaam un iespeejaam mekleet piemeerotaako variantu)
es iesaku vecaakiem daavinaat praktiskas lietas, es saviem vecaakiem uzdaavinaaju veljas grozu un spilvenu, jo mamma ir traka uz pinumiem bet teetim patiik snauduljot pie televizora... Jysk tas izmaksaaja nepilnus 15 Ls.
viira vecaakiem nopirkaam palielu foto raamiiti kuram gar malaa salikaam beerniibas bildi, bet pa vidu atstaajaam vietu muusu kaazu pildei, shiem baisi patikaas, tagad goda vietaa staav. cena bija 8 Ls
nebēdā, ne jau dāvanas cena ir būtiskais faktors.
padomā, kas taviem vecākiem ir mīļš, svarīgs; ar kādu situāciju, lietu, vietu un viņiem tev ir vispozitīvākās asociācijas. un attiecīgi piemeklē dāvanu.
es savam tētim dāvināju siltu šalli, jo man patika, kā mēs bērnībā daudz pa piesnigušiem mežiem staigājām. un savu pateicību ierakstīju kartiņā.
savai mammai uzdāvināju viņai ļoti mīļa aromāta - lavandas ķermeņa eļļu - no bērnības vislabāk atceros mammas mīļo smaržu...
man tas bija vairāk uz bērnības atmiņām. vīriņš dāvanas saviem vecākiem meklēja saistībā ar vecāku interesēm.
pielikām klāt kartiņas, kur vecākiem pateicām paldies par visu to labo, ko viņi mums ir snieguši... bija līdz asarām mīļi :)
veiksmi,
pankuuka
Man iepatikaas ideja par raamiiti ar 3 fotograafijaam: katra beerniibas un kopeejo kaazu. Taa kaa vecaaki mums lielu dalju finansees, tad buutu pareizaak laikam daavinaat kaut ko simbolisku! Vismaz toposhaa viirinja vecaakiem noteikti, jo nevaru iedomaaties, kas vinju gjimenee vareetu veel nebuut.
Par bildi fotorāmī- laba doma:) Pati nesen tētim nozīmīgā dzimšansdienā dāvināju- kur esam visi kopā, lielā rāmī- forši:))
Noteikti svarīgi ir dāvināt personiskas lieta,s kaut vai mazas mīļas lietiņas, (-t.i.- nedārgas), bet lai nav tikai ķekšīša pēc... ;/ Un vēl- savās kāzās es arī noteikti - NOTEITKI - raxtīšu klāt kartiņas, tas ir sirsnīgi, un personīgi, paskaidrojot, kāpēc es dāvinu šo vai citu lietiņu, un ar ko man tā saistās. unmammas, tēti, vecvecāki tās var lasīt vairākas reizes arī pēc tam, un atcerēties.... ir jāliek klāt kartiņas, katram personīgi raxtītas,ar tas ir ļoti mīļi:)))
mes laikam ziedus smukus pushkjiishus domaajam, kaukadus sudraba izstradajumus varetu ar datumu un vardiem kas atminja paliktu, nu kaukaa taa
Jā, arī forši, starp citu...:))) Paliekoši un mīļi..:)Būs jāpārdomā par šo ideju arī man...!:) Sudraba izstrādājumi- tas ir, ne tikai rotaslietas, bet arī, piemēram, sudraba karotīte, utml..?
Padaliishos, ka mees uzdaavinaajaam abu pushu vecaakiem kopiigu daavanu-ieshanu uz koncertu. (Tas bija grupas Cosmos koncerts) Shaada daavana iisti piemeerota ir tiem aiznjemtajiem vecaakiem, kuriem nav laika iet uz teaatriem, operaam u.c. kultuuras pasaakumiem, turklaat, cik zinu, vinji lieliski pavadiija laiku kopaa chetrataa un labaak iepazinaas! :)
Atradu šo forumu, bet visvairāk nopriecājos par dāvanu, kādu varētu pasniegt vecākiem- biļetes uz kādu īpašu koncertu. Tā gan ir laba doma, un īpaši vēl , ja iet kopā gan jaunās sievas jaunā vīra vecāki. Vēl man prātā ienāca doma, ka tā viņiem varētu ar dāvanu kartes palīdzību veltīt restorāna apmeklējumu, īpaši parūpējoties(caur viesmīļiem), lai tas viņiem izdodas īpašš.
njā....es arī tagad tā apdomāju par kopīgu vakaru abiem abu pušu vecākiem....tiešām...-doma ir baigi laba!:))) Vienīgi...ja vecāki ir šķirušies, un katrai pusei jau savs draugs, un kādai no pusēm - nemaz nav drauga...:/ Tad gan tā laikam tomēr drusku problemātiski, ne;/?
Bet varbūt nav problemātiski, jo tā jau vecāki zināmu laiku vieni, vai ar citu draugu ir dzīvojuši un viņien vajadzētu arī šādu dāvanu uztvert ar prieku.
Mums, savukaart, kaazas ir tikai priekshaa, tachu ir doma apdaavinaat savus draugus, kas visvairaak mums paliidzees kaazu organizeeshanaa. Muusu draugi ir kaisliigi autosportisti un arii citu sporta veidu cieniitaaji, taapeec pasuutiisim kausus (taadus kaa dod uzvareetaajiem) ar atbilstoshiem garveejumiem - piemeeram, labaakais shoferis, labaakais fotograafs, labaakie vedeeji utml.
Es gribētu arī uzdāvināt kādas simboliskas dāvaniņas viesiem, vai kādam būtu ideja, ko var dāvināt?