Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Simboliskas dāvaniņas viesiem
Klau, vai ir kāda domājusi dāvināt arī viesiem kādu nieciņu, kas paliktu par piemiņu no jūsu kāzām?
Mēs te abi sēžam un domājam, ka it kā gribētos, lai viesiem kaut kas par piemiņu paliek, bet tikai kas?
Vai kādai ir pieredze vai idejas?
Zinu ka citi dāvina viesiem krūzītes ar saviem iniciāļiem,glāzes....Nu tas jau tikai atkarīgs no fantāzijas.Agrāk dāvināja medaļās veidotas no māla.
mes davasim hipijstila spogulisus ar tamboretam pukem. uz pasas spogulvirsmas ar zelta flomiti uzrakstiju musu vardus un kazu datumu
Mums vēl ideja par mazajiem kabatas kalendārīšiem, kur no vienas puses mūsu bilde ar datumu nu vārdiem, bet no otras puses kalendārs, kura atskaite sākas tieši no mūsu kāzu datuma, līdz nākamā gada tam pašam datumam. :) Vēl tik nezinu, cik tas prieks varētu izmaksāt!
Manos plānos, līdz ar galda kartēm katram pievienot īpašu vēstulīti kā pateicību par kaut ko. Esmu gatava to rakstīt ar roku, individuāli un tas gandrīz neko nemaksās...
vienīgi sindas ideju atbalstu un arī domāju galda kartēm ielikt iekšā mazu mīļu pateicības lapiņu, ko cilvēks var ielikt pie bildēm albumā, ja vēlas, bet esmu kategoriska pret savu bilžu iniciāļu uztiepšanu citiem. negribētu es mājā sev krūzes ar citu iniciāļiem un kāzu datumu. bet, protams, kā vienmēr tās ir manas personīgās domas.
Atbalstu puuka redzējumu uz konkrēto situāciju...
Var smukā baltā audumiņā (nu tādā caurspīdīgā, līdzīgā tilliņam) ielikt krāsainas končas vai smuku akmentiņus un klāt pielikt zīmīti ar vārdu un otrā pusē pateicības vārdus :)
man vīra brālis lika ļoti skaistu mazu smaržīgu svecīti ar bizbizmārītes kartiņu, kas viss bija ietīts ļoti smukā tilveidīgā auduma gabaliņā un klat kartiņa ar pateicības vārdiem, ļoti smuki mums vēl tagad stāv un tā svecīte tik smaržīga
Pievienojos Puukam:)) Es ar tāds paraktisks cilvēks, ļoti nepatīk turēt mājās nevajadzīgas lietas:))
Mums mājās ir mazās glāzītes ar osiņu un bez no divām kāzām. Uz tām ir neuzkrītošs jaunlaulāto portrets, vārdi un kāzu datums. Ļoti praktiskas lietiņas. Bet tas jau katram pēc vajadzības.:)
mūms būs medaļas, ka dalīsim zirņu un alus vietā!
Mums būs pašu bērna (kopā ar mani) zīmētas kartiņas, kur rokās sadevušies es,nākamais vīrs un meitiņa pa vidu un ierakstīti pāris pateicības vārdi. to visu izdrukāsim uz smuka papīra, krāsaini un klāt piespraudīsim kaut ko - vai nu mazas bizmārītes vai nu bantīti.Neuzskatam,ka jābūt kaut kādām baigām dāvanām,pašu darināta pateicības kartiņa būs skaista atmiņa par mūsu kāzām.
Itaalijaa meedz pasniegt visiem viesiem pateiciibas daavaninju par to, ka paarim kas daavaats. Nevienaas kaazaas neiztikt bez "bomboniere", kas ir glazureetas baltas (jo sarkanas ir bakalauru ieguustot un roza/zilas kristiibaas) konfektiites ar mandeli iekshaa. Biezji klaat meedz pielikt kaadu "suveniirinju": sudraba/zelta cukura karotiiti; shampaniecha glaazi; mazus raamiishus utt. Pashas konfektiites tiek ieliktas kastiitees (taas var buut praktiskas, ja ir iipashi skaistas, jo sievietes tajaas peecaak var tureet auskarinjus un taa!) vai dazjaada tipa auduminjos: ziidaa, tillaa, shifonaa u.c.
nav kaut kas līdzīgs rafaello ?
Es arī frontē ar Saulite23 un Puuku =)))
MAn arī nepatīk, ne vimpeļi, ne medaļas, nekas kas pēc tam mētājas pa māju... Ja konfektes, ko var apēst es vēl saprotu...
Man būs tikai galda kartēs katram uzrakstīts Paldies Tev un datums... Viss =)
Mees pasuutiijaam www.reklamdruka.lv piltspalvinjas ar muusu vaardiem un datuminju, par 80 gab. samaksaajaam Ls52.