Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Par puķēm.
Meitenes kā jūs darījāt vai darīsiet - vai tēviem arī puķes ir jādāvina vai tikai mammām? Un kurā brīdī to dara? (dāvanas ir plānots pasniegt otrā dienā, bet puķes jau pirmajā)
Manējais bija dikti pikts, kad uz mirkli no viņa aizlaidos, lai ar draudzenēm aizietu uz wc un nepateicu uz kurieni un ar ko eju! :DDD Visu laiku turēja mani blakus un nelaida prom - baidījās ka nenozog! :D
ieveens
es gan kad gribēju, mīļums prasīja vai viņam nākt līdzi?(iekšā telpā)
man domāt, ka šajā dienā/ās pārim jādara viss kopā (protams wc var apmeklēt patstāvīgi)
Puķes dosim mammām, tēviem paspiedīsim roku, dāvanas pēc mičošanās. :)
mēs abi devām ziedus vienai mammai un bučas tētim un tad abi otrai mammai un bučas tētim!
un visiem četriem bučās, bučas bučas!
un dāvanas mičošanā!
Ziedus mammām devām pēc sveču iedegšanas, mīļo vārdu teikšanas. dāvanas vecākiem, vecmammai un izturības saldumus bērniem devām otrajā dienā.
Ziedus mammām - pēc ceremonijas dzimtsarakstu nodaļā - dāvinājām abi kopā, manam tētim buču, ziedus vīratēvam aiznesām uz kapiem pēc kāzām
Pēc mičošaas apdāvinājām vecākus un vedējus, vecvecākiem, maam brālim un draudzenei (kura mums nezinot bija noorganizējusi lielisku salūtu) uzdāvinājām pa šokolādei ar mūsu bildi virsū
Tad vēl - DJ atstājām simboliskas dāvaniņas, kuras viņš uzdāvināja izturīgākajiem dejotājiem, bija arī balviņas atrakcijām ...
Bija vērts sarūpēt mazas dāvaniņas - lai sagādātu sev manevra iespēju negaidītām situācijām (kā mums - gadījumā ar salūtu).
Sveicām visus tuvos - vedējus, vecākus, māsu, brāli :) Vecvecāki nav..
Mēs pēc mičošanas neapdāvinājām brāļus, māsas... nu tā sanāca...
bet manas māsas kāzās tika apdāvināti gan brāļi, gan māsas, gan vecmammas, gan mammas un tēti...
man kā māsai bija patīkami :)
pie tam - māsas vīrs par dāvanam rūpējas sievas radiem, bet sieva - otrādi, bet kopā apdāvināja!
Skaisti :)
Mēs dāvinājām tikai vecākiem un vedējiem. Vecvecāku nebija, bet domājams, ka viņiem arī kaut ko simbolisku uzdāvinātu. :)
Un kā ar vecajām tradīcijām pēc mičošanas apdāvināt māsas, brāļus, vecmāmiņas,krustvecākus u.t.t. ? Man jau liekas, ka nevajag, bet kā Jūs darat?
Hmmm, mēs darījām otrādi. Ziedus devām viens otra mammām. Es viņa mammai, viņš manai. Protams, ka savējos sabučojām un samīļojām. Bet tik ļoti gribējās, lai viņš un es pasakam ar ziediem simbolisku paldies par otru pusīti vecākiem. Proti, es ar ziediem saku paldies viņa mammai par to labi izaudzināto un smuko dēliņu! :D Un otrādi! :)
Līdz šim esmu bijusi kāzās, kur dara tā: zaksā/baznīcā uzreiz pēc salaulāšanas katrs iedod puķes savai mammai un bučas/apkampieni tētim. Tad pieiet pie otriem vecākiem un apsveic tos. Ja ir gribēšana, katrs var dot ziedus abām mammām, tad sanāk 4 puķu komplekti. Bet, manuprāt, tas nav nepieciešams.
Mēs baznīcā gājām ar ziediem kopā pie abiem vecākiem, dāvanas pēc mičošanas un arī kopā :)
mums bija gluži tāpat kā spirit
zaksā katrs apsveicām savus vecākus, vīra vecākus sabučoju.
Pēc mičošanas uz apdāvināšanos gājām katru apsveikt abi ar vīru kopā.
A bet kā sanāk - katrs dāvina saviem vecākiem ziedus? vai arī abi pasniedzam ziedus maniem vecākiem un pēc tam līgavaiņa? Jo negribas uzreiz pēc laulību ceramonijas, ka katrs ies pie saviem vecākiem, gribas kaut kā kopistiski, jo tad jau būsim viena ģimene..
kā jūs darījāt?
Mēs ziedus dāvinājām tikai mammām. Tētim tika tikai buča. :) Un dzimtsarakstos jau pasaka, kurā brīdī var pateikties vecākiem. :)
Dāvanas dāvinājām pēc simboliskās mičošanas, kā jau pieņemts! :)
Mēs mammām arī dāvinājām ziedus, bet tētukam nācās iztikt ar apskāvienu un buču..
ja precās zagsā tad viss ir vienkārši, tur jau saka pateicības vārdus vecākiem, pēc kuriem arī tiek ziedi pasniegti :)
mēs baznīcā pēc laulību ceremonijas... mammām un vecmammām puķes, tēviem un vectēviem bučas!!!:)
Mēs apsveicām visus vecākus zaksā, kad vadītāja to pieteica. Sveicām gan mammas, gan tētus, gan vecmammu.