FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

dāvana

a
annuks23 30.10.07. 17:25

Lūdzu iesakiet ko varētu dāvināt ļoti tuviem cilvēkiem kāzās, ja viņi nevēlas naudiņu aploksnē?

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
a
aisha 30.10.07. 17:36 | Kāzu datums: 01.09.2007

Nu, ja tie ir ljoti tuvi cilveeki, tad jau nu diez vai sveshi cilveeki forumaa labaak par Tevi zinaas, ko vinjiem daavinaat:)

durvjupele 30.10.07. 17:38 | Kāzu datums: 25.08.2007

Ļoti vienkārši - painteresējies vai pie pašiem jaunajiem vai viņiem vistuvāk stāvošajiem cilvēkiem, kas viņiem šobrīd vajadzīgs. Man tā labākā draudzene piezvanīja un apjautājās, kas šobrīd manā ģimenē būtu nepieciešams no sadzīves tehnikas - ko nosaucu, to arī uzdāvināja. Var jau teikt, ka tā zūd pārsteiguma moments, be, ziniet, tas ir n reizes labāk par nepatīkamiem pārsteigumiem. Tepat kaut kur forumā bija labā tēma par kāzu dāvanu - māla pūci.:)

a
annuks23 30.10.07. 17:41

Es jau nesaku, ka svešie zina, bet,lai iesaka.

Ieva 30.10.07. 17:52

Oij, es par to pūci kārtīgi nosmējos :)) un ņēmu vērā, kad pati gatavojos kāzām :)

inesegatis 02.11.07. 02:59 | Kāzu datums: 25.07.2009

Jaaaaa!!!Puce bija labais!Es ar lidz asaram nosmejos!

Noksi 03.04.08. 10:03 | Kāzu datums: 08.08.2008

pievienojos par to pūci - arī smējos līdz asarām :D

Noksi 03.04.08. 10:14 | Kāzu datums: 08.08.2008

Paskaties, varbūt viņiem kaut ka trūkst no sadzīves tehnikas vai interjera lietām. Nu piemēram, zini, ka viņiem ļoti garšo saldējuma kokteilis, bet nav blendera. Vai viesistabā tikai spožais apgaismojums, bet derētu arī kādu stāvlampu, kas darītu atmosferu intimāku. Vai viņiem ir kamīns, bet nav kamīna piederumu. Vai pie gultas vēsas grīdas - tad var uzdavināt kādu aitādu, ko likt uz grīdas. Paskaties, kas viņiem par hobijiem - varbūt viņi teātra cienitāji, vai dievina akvaparku, vai kino, tad var uzdavināt abonementus attiecīgajās iestādes. Varbūt viņi abi ir baigie makšķernieki, tad gan kaut kādu rīku "laimes ķeršanai" var uzdavināt (redzēju interneta baigu ierīci, kuri iemet ūdenī, un ar radioviļņiem tā sasauc zivis, maksāja arī kaut kādus 40, Ls man liekas). Varbūt viņi plāno mazuli, tad var kaut ko pa šo tēmu uzdavināt. Var arī apjautāties tuviem radiniekiem, kas būtu tāds nepieciešamais un noderīgs saimniecībā. Varbūt viņiem ir kādi sapņi, nu piemēram, ceļot, tad var uzdavināt kādu smuku atlanti vai grāmatu par iecienīākām ceļojuma vietām/valstīm.
Nu, jebkurā gadījumā, ja viņi ir tuvie cilvēki, gan jau labāk zini par viņu sapņiem, sadzīvi, hobijiem! ;)

Noksi 03.04.08. 10:19 | Kāzu datums: 08.08.2008

paskaties, varbūt te kaut kāda idēja būs noderīga

http://www.xnet.lv/index.php?mini=18

puuuka 18.03.10. 23:48

Varbūt ir kas tāds, kas viņiem ir nepieciešams. Bieži jaunais pāris taisa sarakstus ar dāvanām, vari izvēlēties kādu no tām un nedaudz personalizēt :) Vizuāli ļoti skaista un praktiska dāvana ir dvieļu torte - komplekts jaunajam pārim - 6 dvieļi - mutei, rokām, dušai. Pasūtīt var www.radosadarbnica.com cena 25Ls.

V
Vin:) 19.03.10. 09:03 | Kāzu datums: 24.07.2010

hmm - Puuuka laikam savam kantorim reklāmu čakli taisa ;) vienā diskusijā jau rakstīju un atkārtošos šeit arī - es kā topošā līgava par tādu dvieļu torti gan īpaši sajūsmā nebūtu... labi - ideja jau smuka un inčīga, bet nu cik nu praktiska?? Vēl jo vairāk, ka lai nu kas, bet lielākajai daļai dvieļi nu tiešām ir.. Un tas 30x50 cm lielaias dvielis vispār ir ļoti nepaktisks un mazs... 25 latus var krietni jēdzīgāk iztērēt... un - ja šādu brīnumu man vēl vistuivākie un mīļākie piedāvātu uzdāvināt... nez, nez...

Zanch 19.03.10. 12:48 | Kāzu datums: 18.09.2010

Man šķiet, ka šī diskusija tikai vēlreiz apliecina to, ka tas, kas vienam šķiet stilīgs un interesants, citam atkal liekas galīgi garām un vienotu recepti - ko dāvināt nav iespējams izveidot. Man tomēr škiet , ka ir jāmēģina tieši vai aplinkus noskaidrot , ko jaunais pāris vēlas, vai kā viņam pietrūkst. Man piemēram, stilīgi likušies sēžamie lielie spilveni - pufi, kādu vienmēr esmu gribējusi , bet dvieļu torte, kas kādam liekas interesanti, man liekas nu tā - ne visai.....