Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Kurā brīdī vecākiem dāvina ziedus?
Esmu bijusi daudzās kāzās zaksā, tur zinu, ka dāvina ziedus... bet mēs laulājamies baznīcā- kurā brīdī tad ziedi jādāvina?
Mēs laulājāmies baznīcā,un kad jau bijām salaulāti, mācītājs teica, ka jaunais pāris tagad grib sveikt savus mīļos un tad mēs ar devām ziedus vecākiem un vecvecākiem. Un pēc tam mācītājs uzaicināja viesus sveikt mūs. :)
Es kaut ka esmu iedomajusies, ka velos vecakus sveikt pec michoshanas pie galdiem un mammam dot gan ziedus, gan davas, bet teviem tikai davanas. Mums abiem vecaki skjirti un lidz ar to, ja baznica piedavas sveikt vecakus mes matem iedosim ziedus un teviem neka taja bridi. Laikam jasaka macitajam, lai shadu lietu atsaj musu zinja un vedejmatei, lai ieplano pec michoshanas...
līdz šim es arī esmu redzējusi principā tikai pēc mičošanas. Bet man jau šķiet, ka to Jūs paši varat sarunāt ar vedējiem kā vēlaties. Lai nesanāk, ka kaut ko liek darīt tad, kad neesat tam gatavi. Priekš kam lieks stress vajadzīgs???
Tas viss ir jūsu ziņā. Ja vēlaties baznīcā, varat sarunāt ar mācītāju. Ja vēlāk ir paredzēta kāda pils,muiža vai kaut kas cits, varat izmantot izdevību un apsveikt tur. Varat arī pēc mičošanas. Parunājiet ar vedējiem.