Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Atsauksmes par gravēšanas pakalpojumiem/ dāvana
Labdien!
Vai ir kāda /-s veikusi / -cis pasūtījumu firmā 3dart.lv - kādas atsauksmes un kvalitāte?
Kādu dāvanu ieteiktu kāzu gadadienām?
Man mans mīļums uzdāvināja uz Ziemassvētkiem dāvanu no 3d.Mīļu foto un tekstu Mīļi un jauki. Tikai priekš kāzām vajadzētu padomāt par iesaiņojumu, jo pats akmens ir atsevišķā kārbā no apakšiņas.
Well, nezinu, kaa tur ar 3dart, jo viņiem ir tikai interneta veikals. Bet ir vēl viens pārdevējs, kas arī gravē krsitāla klucīšos CRYSTAL MOON. Viniem ir gan interneta lapa, gan arī vekals, kur uz vietas var paši nofotografēties un iegravēt savu 3D attēlu (apjomīgs). Un veikalaa visu ko var uz vietas apskatiit - kaa tas viss beigu beigaas izskatiisies.
Un, kas svariigi - viniem ir pievilciigaakas cenas.
Pagaajusajaa gadaa draudzenei uz kaazaam uzdaavinaaju vinu miilaako bildi iegraveetu kristaalaa. Un pati sogad precos un domaaju, ka vareetu noteikti kaazu dienaa aiziet tur nobildeeties un vecaakiem uzdaavinaat atminai no siis dienas.
Taa lapa ir www.crystalmoon.lv un atrodas vini Azur tirdznieciibas centraa.
Paldies Jums meitenes! Īpaši mīļš liels paldies lietotājai - lauramillere!
Lauramillere - tava ieteiktā firma man bija liels palīgs un glābiņš manā situācijā.
(Ar firmu kuru biju sākumā rēķinājusies nesanāca pasūtīt vēlamo dāvaniņu. Firmai problēmas ar solījumiem jau no februāra solijās ka viss būs ok pašlaik esot kaut kādi uzlabojumi, bet vēl jo projām veic šos uzlabojumus un bija tikai vieni solījumi. Foruma lietotāji uzmanieties no šīs firmas - 3D vai kaut kāda tam līdzīga, bet varbūt vienkārši man nepaveicās ar šo firmu). Pasūtītā dāvaniņa patiešām būtu bijusi jauks pārsteigums, bet....
Galveneis forumā ir izpalīdzīgas meiteines kuras man pēdējā brīdī palīdzēja izkļūt no šis situācijas, ieteiktajā firmā bija ļoti pretīmnākošas darbinieces! Paldies Jums vēlreiz!
esmu gravējusi uz glāzēm tc Mols otrajā stāvā pie elevatoriem - tur pārdod pulksteņus un visādus sīkumus - meistars ātri, smuki uzgravēja ar roku. problēma bija tāda, ka citur neviens neuzņēmās uz glāžu apaļīgās virsmas kaut ko gravēt (liekas,ka tās mašīnas nemāk uz tik izliektām virsmām to izdarīt), arī tie, kas piedāvāja - bija jāgaida nedēļa, kas man nederēja.
Un kāda bija cena par 2 glāžu iegravēšanu? Cik sapratu, tad turpat uz vietas meistars arī veica gravēšanu... Vai gravējāt tikai tekstu vai arī bija zīmējumiņš?
Godīgi sakot vairs neatceros, bet liekas ka pie 10ls jau bija. "Ēra", veikals-darbnīca Krasta 46, Rīga, LV-1003 Tālrunis 67030448 - liekas, ka šis bija viņu tālrunis, vari pazvanīt un pajautāt.