FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Nauda kā dāvana!

I
Ingunina 19.04.08. 13:43 | Kāzu datums: 05.08.2006

Tikko mazliet palsīju tēmu "briesmīgākā dāvana", tur bija aizsākušās sarunas par to, ka nauda ir bezgaumīga dāvana. Iespējams, bet ko es ar to gribu teikt - viesi taču var izdomāt kā interesanti to naudu pasniegt, izdomāt kādu interesantu veidu. Kaut vai klāt pielikt zīmīti kādiem mērķiem , lai jaunie to izlieto. Mūsu gadījumā visi dāvināja naudu mūsu kāzu ceļojumam un lielākā daļa interesantā veidā mums to pasniedza. Īpaši atmiņā palika lādītē sasaiņoti sainīši, kur katrā bija 10 pilnīgi jauni latnieciņi (jāņu vainagi), ļoti skaisti un mākslinieciski bija izdekorēta lādītes iekšpuse un sainīši glīti sasaiņoti un salikti! Varēja just, ka dāvinātājs bija īpaši piedomājis.
Pēc pieredzes saku, ka nauda ir ļoooti laba un vērtīga dāvana, it sevišķi, mūsu gadījumā, kad mēs ar vīru jau kopā dzīvojām un mums visa nepieciešamā iedzīve un mantas jau bija pietiekami uzkrātas, mums noteikti vairs nebūtu bijuši vajadzīgi ne trauki, ne tosteris, ne putekļusūcējs un tā tālāk...
Protams, tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis, bet domāju, ka liela daļa jaunlaulāto priecātos saņemt naudu!
Viela pārdomām,kašķēties negribu:)

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
I
IlonaSi 19.04.08. 14:34 | Kāzu datums: 16.08.2008

Mēs arī ielugumam klāt pievienojām in fo, ka vēlētos saņemt dāvaniņu konvertā priekš musu kāzu ceļojuma, jo par laimi savu dzīvi un iedzīvi esam iekārtojuši, viss mums ir, tādēļ ļoti priecātos par saņemto kaut nelielo artavu priekš mūsu ceļojuma...

Lindy080808 19.04.08. 14:35 | Kāzu datums: 08.08.2008

Pilnībā piekrītu, es ar saviem viesiem bez kautrēšanās saku, ka dāvanā vēlētos naudiņu - priekš mūsu kāzu ceļojuma, jo dikti gribās uz Kanāriju salām :)

liilu 21.04.08. 09:59 | Kāzu datums: 02.08.2008

Es arī mutiski palaidu baumas, ka vēlamies saņemt naudiņu kā papildinājumu mūsu kāzu ceļojuma budžetiņam... :)

B
Baibs 21.04.08. 12:34 | Kāzu datums: 16.05.2008

mēs pie ielūguma devām klāt vēl papildus lapu ar kartēm un citu informāciju un tur arī norādījām, ka vēlamies saņemt dāvanas aploksnēs mūsu medusmēnesim

l
liencis99 21.04.08. 12:42

Man gan liekas ka ir nepieklājīgi pie ielūguma dot klāt zīmīti ar tādu mājienu. Ja pajautā ko īsti vēlas lai dāvina, tad arī pasaka, ka vēlas labāk naudu. Jo nauda jau tiešā ir viss labākais variants, it sevišķi cilvēkiem kam visa kā ir. Un kurš tad vēlētos lai viņiem uzdāvina piemēram trīs tosterus.

I
IlonaSi 21.04.08. 21:57 | Kāzu datums: 16.08.2008

Pakonsultējoties ar cilvēkiem kam ir ļoti tuvas attiecības ar lietišķo etiķeti, šādas piezīmes ielūgumā ir pieļaujamas, un netiek uzskatīts par nepieklājīgu......

m
melisa 21.04.08. 22:29 | Kāzu datums: 09.08.2008

jaa, mees arii piemineesim, ka veelams daavinaat naudu, jo tomeer kaazu sviniibas + celojums taa manaami sit pa budzetu... te nu nav ko kautreeties - taa shodienaa man liekas dara daudzi paari...

B
Baibs 22.04.08. 10:04 | Kāzu datums: 16.05.2008

ļoti daudzi viesi, kad saņēma ielūgumu un izlasīja visu informāciju, bija vienkārši sajūsmā par to, ka bijām pierakstījuši par to naudiņu.

Dellīte 22.04.08. 10:23

es parasti kāziniekiem iesaku skaistaa tekstaa noformeet to ka veelaas sanemt naudinju:) piem- mees buutu ļoti pateiciigi sanemt ziedojumus muusu sapnu fondiņā-,, Margaritas sala,,:) katrs raksta to kaads ir tas vinju sapnju kontiņsh:) kaadam ligzdiņas iekaartoshanai:) utt :)

L
Liesma 22.04.08. 10:27 | Kāzu datums: 01.05.2008

Es domāju, kairdažreizjaunaispāris, kuram nemaz neko citu neuzdāvināsi kā naudiņu (skaisti noformētu), jo viņi paši jau ir paspējuši savu ligzdiņu iekārtot ar visu nepieciešamo. Mēs arī lūdzam saviem viesiem naudiņu dāvināt.

Kukainiitis 22.04.08. 10:31 | Kāzu datums: 05.07.2008

Mēs ielūguma pašā apakšā ar maziem burtiņiem iedrukājām "Būsim pateicīgi, ja dāvaniņu iesaiņosiet aploksnē "

Kristela 22.04.08. 19:52 | Kāzu datums: 05.07.2008

Arī mēs ielūgumos ierakstījām,ka vēlamies, lai jaunajai ģimenītei dāvina krājkastītes....Un viesi bija sajūsmā,ka nav jātērē laiks, skrienot pa veikaliem, meklējot lietas,kuras mums, piecu gadu kopdzīvē, iespējams jau ir iegādātas.

z
zando 01.05.08. 10:33 | Kāzu datums: 11.07.2008

Man arī tas šķiet ļoti labi, jo viesiem taču tas atvieglo dzīvi!!!Nav jālauza galva ko dāvināt. Mēs arī aploksnēs pie ielūgumiem liksim pielikumus ar kartēm un šo lūgumu, tikai vēl neesmu izdomājusi kā lai to labāk pasniedz...