Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
dāvana līgavainim!
meitenes, vai Jūs plānojat kaut ko dāvināt saviem topošajiem vīriņiem kāzu dienā???
Vai kada no meitem zin, kur ventspili var uztaisit to Ipasu frizuru?
Tāda bija arī mana dāvana vīriņam. :))
Pārsteigums un saviļņojums bija neaprakstāms, viņš nespēja noticēt, ka kaut ko tādu esmu izdarījusi viņa dēļ, pacietusi sāpes, un ka tas var būt arī tik intīmi un skaisti, un kā veltījums...tas bij ko vērts.
kāzu nakts bija lieliska.
tagad klausot viņa pasūtījumam, turpinu iepriecināt sevi un viņu ar šadu skaistumpadarīšanu ik pēc 4 ned. :)
iesaku.
Vīriņa dāvana man un viņam bija ceļojums uz Krētu. Kā pārsteigums. Līdz pēdējam brīdim nezināju, kurp dosimies.. :D
Man pašai negribot san'[aca dāvana mīļajam...meklējām nakšņošanas vietas(katrs pa savu telefonu) un man laimējās sarunāt mājiņu ezera krastā, gribējām Cēsu pusē, bet tur pilns ar rallistiem...dabūjām Valmieraspusē
..par cik viņš ir liels makšķernieks, tad apskatot šo vietu, secināja, ka ir laba-uzreiz mašīnā tika ieliktas makšķeres..nākamajā dienā romantisks izbrauciens pa ezeru+makšķerēšana+vakariņas....jauki, man patika....
Nu nez, man jau tā diena vēl diiiiikti tālu, bet pagaidām liekas, ka vienīgais pārsteigums ko savam vīrietim varētu un gribētu uztaisīt ir īpaša frizūra tur, kur parasti ir tikai ļoti labi sakopts. Kāda sirsniņa vai kaut kas oriģinālāks...nu tas tiešām viņam būtu pārsteigums un zinu, ka patīkams. Par visu pārējo...piekrītu viedoklim, ka šoreiz laikam ne. Jo, ja es dāvināšu, nedomāju, ka viņš tik tālu būs aizdomājies un jutīsies ļoti neērti. Tajā dienā mēs esam dāvana viens otram, pārējās dāvanas, lai paliek gadadienām :)
Tiešām, tiešām. Abi viens otram. Izklausās, ka tas retums! :)
es dāvināšu kāzu nakti viesnīcā Radisons SAS-ar šampānieti, augļiem uttt.:)
Tiešām nevainību!!!!Interesanti..Jeb - lai mums pārējām ir ko brīnīties?...
vot tas ir kaut kas!!
fantastiski!!!!!! :))
nevainību dāvināšu
es arī nebiju iedomājusies, ka man līgavainim kāzu dienā kas jādāvina. tāpat taču mēs simboliski dāvinām viens otram laulību gredzenu, šo dienu, sekojošās svinības.
Nja ir katrai par ko cepties :D
da nē, visu uztveram normāli :) Cilvēki ir dažādi, paldies Dievam, un līdz ar to arī atšķirīgs izteiksmes veids. Viss tachu ir kārtībā, katram no mums sava dzīve, savas kāzas, darām paši, kā gribam! Tāpēc jau ir interesanti šeit, ka esam tik atšķirīgas!
izskatās, ka šis forums ne uz to pusi pārvērtās- nevienā mirklī nebiju domājusi, ka jums būtu līgavainim jāpērk mašina, lietie diski vai tv....vienkārši gribējās uzzināt, vai esat plānojušas pārsteigt ar kaut ko savus vīriešus!!!
Viss tik šausmīgi tiek uztverts...trakums ar jums dāmas!!!laikam pirmskāzu
panika
Mēs gan viens otram neko nedāvināsim. Kāzu diena ir pietiekami īpašs un svarīgs notikums, un kaut kādas materiālas dāvanas liekas tik nenozīmīgi... Kā viena meitene jau te teica, nav tachu Ziemassvētki, kāpēc visi jāapdāvina? Piekrītu 100%.
Nu to, ka pārsteigumus vienam ar otru ir jāsaskaņo manuprāt nav īsti labi....
tad jau tas vairs nav pārsteigums!!!
Es ar piekrītu viedoklim,ka šī skaistā diena pati par sevi būs dāvana.
Ja vēlas kaut ko uzdāvināt,tad varbūt ar līgavaini vajadzētu saskaņot,jo mans līgavainis viennozīmīgi stulbi justos,saņemot no manis dāvanu, ja pašam nebūtu,ko dāvināt pretī.
Es piekrītu Sigitai. Tā diena pati par sevi jau būs kā dāvana, ko pasniegsim viens otram. Materiālās dāvanas tiešām lai paliek kāzu jubilejām.
es jau arī iedomājos šo momentu, piemēram dienas (vai nakts :D) beigās, kad jau vissaiz pleciem un būsim divatā, vai vispār no paša rīta 2. dienā, kad tikko tikko pamodas... mmmmmm dievinu taisīt davānas un pārsteigumus, gribas jau ātrāk :D
Mēs dāvinam sevi viens otram...šī diena mums abiem būs neaizmirstama dāvana!!!...nedomājam neko materiālu dāvināt...to atstāsim turpmāko gadu jubilejām :)
Es piemēram šo dāvanu biju iedomājusies tādu personisku un to pasniegšanu divatā...nu nezinu...ne jau visiem priekšā....to lietu biju iedomājusies intīmāku.....
nav taču visiem jāzina...ko viņš dāvina vai nedāvina vai viņa...