Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Ko dāvināt vedējiem, ja viņi nav pāris?
Ko dāvināt vedējiem, ja viņi nav pāris. Tātad dāvana katram atsevišķi.
viss jau atkarīgs no tā kaads shiem cilvēkiem ir status-preceeti, vai briivi cilveeki:) jo ja ir briivi tad var uzdaavinaat piemeeram kopiigas vakarinas kaadaa restoraanaa :)
bet ja katram ir citas atieciibas, tad protams katram savu daavaninu :)
..es jau vienā citā diskusijā rakstīju, bet nu... :)
..mums arī nebija pāris - līdz ar to ilgi un smagi bija izdomāt... bet ņemot vērā vēl to, ka mums bija mana māsa ar savu draugu, kas ļoti daudz ko arī darīja un palīdzēja - tad mēs uztaisījām pasākumu
vedēji + katram savs draudziņš
māsa ar draugu
un mēs
..bija tāds kā maršruts - orientēšanās, braucām ar mašīnu iesākumā meklējām morzas ābeci, pēc kartēm utt....
pēc tam likām kopā šifru, un tā visu laiku kkas bija jādara, lai tiktu tālāk uz nākamo punktu....
tad vienā vietā mūs sagaidīja ar riteņiem, pārmetāmies un ceļu turpinājām uz velosipēdiem jau visi kopā - arī pēc kartes bija jānokļūst citā vietā, un tut kur nokļuvām uz tilta, lejā mūs sagaidīja laivas... līdz laivām varēja tikt vien laižoties pa virvi lejā no tilta - :)) ekstremāli, bet visiem ļoti patika :)
..un tad vizinājāmies ar laivām, un vakaru beidzām piknikā pie upes, teltīs utt....
..visiem mums bija kolosāla atpūta, pēc stresa un labi padarīta darba...
..šāds pasākums gan nav lētais - apm no 300 lūdz pat 800 latiem...
tomēr ja ņem vērā, ka dāvana bija vairākiem - nevis tikai vienam cilvēkam vai pārim - bez tam zinājām, ka tas visiem varētu patikt un viņi to pilnīgi noteikti bija pelnījuši....
es šo pasākumu ņēmu SIA "ESCape", zinu, ka vēl ir SIA "Eži" - varbūt ir vēl kādi...
..bet patiesībā izmaksas var krietni samazināt - var izlaist kādu no daļām, kas ir dārgāka - un patiesībā, ja ir idejas un palīgi tādu pasākumu elementāri var uztaisīt paši saviem un palīgu spēkiem ;)