Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Padomi..ieteikumi kāzu dāvanas iegādei. ;)))
Jau vairākas dienas domāju, ko uzdāvināt mūsu lieliskajiem vedējiem viņu kāzu gadadienā- 21 gads laulībā. Iesākumā iedomājos par "Rožmalas" piedāvāto romantisko vannu...bet tad uzzināju, ka tieši vienu dienu pirms lielā notikuma, svinībām, viņi kopā ar bērniem brauks relaksēties uz Jūrmalu "Baltic Beach Hotel". Varbūt jums būs kāda ideja...?
Uzdāvā viņiem piknika grozu ar ielūgumu pikniku ieturēt. Atrodi kādu jauku kafejnīcu, kurā viņi var divvientulībā ieturēt pikniku slēgtās telpās (jo ārā drusku auksts) vai - gluži otrādi - sarunā zirgu pajūgu (Līgatnē var sarunāt), kas viņus vizina pajūgā, kamēr šamējie ietur savu pikniku (ar karsto balzāmiņu, dažām lieliskām uzkodām utml).
Forši ir Usmas spa, tur ir austrumu telpa, kurā divatā var ieturēt vakariņas vai arī naksnīga pelde divatā basēnā ar šampanieti un daudz daudz svecēm:) Tas ir tik skaisti un romantiski! Diez vai BBH kopā ar bērniem viņi tādu romantiku izbaudīs:) Vispār jebkura dāvaniņa šādā iestādē ir superīga atpūta...
Lidojums ar gaisa balonu
gleznu, kurā pārgleznoti viņi no fotogrāfijas
Puzli no viņu kāzu foto
Paldies, meitenes. :))) Idejas labu labās...
paskaties tepat precos.lv Hotel Soči piedāvājumi, pietiekami interesants, tikai nekur nav rakstītas cenas...
Varbūt kāda no šeit esošajām meitenēm ir dzirdējusi atsauksmes par šo Hotel Soči? Cenas, Apkalpošana?:)
Man tas Hotel Soči ir iepaticies un arī es labprāt dzirdētu kādas atsauksmes :):):)
Sazvanīju saimnieku, 15 cilvēku kompānijai (2 var palikt pa nakti gultās, 2 uz kaut kādiem pufiem) un līdz nākamās dienas pēcpusdienai aptuveni 300LVL! Vieta nau slikta, kaut kas interesants un piedāvā arī izbraukt ar motorlaivu, kanoe, planieri - bet tas viss maksā atsevišķi!:) Edināšanu viņi tur nepiedāvā, ja ļoti grib var no kafēnīcas Sala kaut ko atvest viņi(tā vismaz viņi man teica)...
Paldies par info!
Lūdzu:)