FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Foto grāmatas

D
Daikiry 20.10.08. 12:13

Meitenes! Kāzās ar draugu bijām vedēji, viss jauki, forši un labi, tikai tas gan bija gadu atpakaļ. ienāca mums prātā doma uzdāvināt pēc kāzu dāvanu - nopirkām šiku pērļu krāsas albūmu Milānā, salikām dažādas bildes, kur esam visi 4 (sena draudzības vēsture) un pasniedzām laulātajiem. Abi bija tik priecīgi! Teikšu atklāti, nomocījos ar tā albūma veidošana (manējais tikai gala rezultātu novērtēja, līmešanā piedalīties negribēju). Tas tā... nesen ienācu kopētavā centrā pie Brīvības pieminekļa (bieži darba darīšanās sanāk kopēt) un uzzināju jaunumu. Viņi piedāvā Foto grāmatas! Apskatījos, iepazinos un nolēmām ar draugu pasūtīt šādu albūmu laulātajiem laulības gana svinībās. Varējām izvēlēties vai taisīsim albumu paši speciālajā programmā vai veidosim uz vietas ar apmācītu cilvēku. Manējais, protams, PATS! nokačāja to programmu, nosēdējām veselu vakaru pie kompīša ar augļu plati un popkornu! ziniet, sajūta superīga, likās, ka visas mūsu attiecības pārdzīvojām vēlreiz... tik daudz atmiņu! Negribējās standarta A4 izmēru, izvēlējāmies tā saukto King size 30x30, albūms pērļu baltā krāsā ar lodziņu un zeltītiem kvadrātiņiem. Mums piedāvāja izvēlēties papīru, paņēmām to spīdīgo. nākošajā dienā mums jau piezvanīja, ka esot gatavs! Esam ļoti apmierināti ar kvalitāti, izpildes termiņie un galvenais - cenām! Par albūmu ar 30 lapām, tas ir 60 lapas pusēm samaksājām vien 37.60 Ls SUPER!
http://www.copypro.lv/?sadala=pakalpojumi&sadala2=iBildes [šeit var lejupielādēt to programmu]

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
D
Daikiry 20.10.08. 12:14

ups! nevar redzēt adresi :) labojos!
www.copypro.lv - sadaļa iBilde

a
aijochka 20.10.08. 12:22

Fotogrāmatas ir vienreizēja lieta ! Es gan pasūtīju picturehappy.lv....24 lpp. 77 bildes(dažāda lieluma un izvietojuma)-izvēlējāmies oranžā krāsā. 16.06_piegāde 1.90=17.96Ls

Re, vēl viena vietiņa kur var šādu pakalpojumu izmantot...
vēl ir kiwiprint.lv

H
HERA 20.10.08. 12:30

Es arī pati taisīju fotogrāmatu picturehappy.lv man dikti apmierināja gan kvalitāte gan cenas

Africa 20.10.08. 13:23 | Kāzu datums: 21.07.2007

es arī uztaisīju savu fotogrāmatu kā dāvanu vīra vecākiem, samaksāju nedaudz zem 20 latiem, kvalitāte ļoti laba, piegāde ātra, tikai labākās atsauksmes.
Fotogrāmatas sagatavošana aizņēma kādas trīs četras stundas

M
Mausi 25.02.09. 18:08 | Kāzu datums: 13.09.2008

Mēs fotogrāmatas dāvinājām vecākiem uz Ziemassvētkiem - man ļoti patika picturehappy kvalitāte un piedāvāto versiju klāsts. Ļoti skaisti, eleganti un tiešām kvalitatīvi!