Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Kāzu dāvanas viesiem. Ko dāvināt?
vai jūs varat padalīties tajā, kādas simboliskas dāvaniņas jūs esat sagatavojušas vai taisaties gatavot visiem viesiem? ne tās, kas vecākiem un vedējiem, bet gan tās kas visiem visiem.
Dažādas ideju kopsavilkums - Ko dāvināt viesiem?
Bet vai vajag visiem viesiem kaut ko dāvināt? Es domāju, ka šajā laikā tas nebūtu prātīgi, ja nu vienīgais ir lieki līdzekļi.
Viesi lai "nopelna" dāvaniņas piedaloties konkursos - tātad saņemot balvas.Tādā veidā arī viesiem būtu arī azarts piedalīties.
Vai ziniet, kas ir labs viesis? Labs viesis ir tāds cilvēks, kuru no visas dāsnās sirds aicināja jaunais pāris, cerot, ka šis aicinātais izrādīs visu cieņu, un ar savu klātbūtni un jauko garastāvokli pagodinās kā jauno pāri, tā visus pārējos un ar savu labo omu ieliks savu artavu jautrajās kāzās. Kāzās NAV jāņem līdzi sliktā oma, kaprīzes utml sliktās rakstura īpašības - tās jāatstāj mājās. Pat, ja viesis ir cilvēks ar garastāvokļa maiņām, vismaz 1x un kāzās var taču neizrādīt savu raksturu.Bet, ja pavisam nemākam būt laipni, atsaucīgi, mīļi, tad labāk palikt mājās. Mācīsimies būt laipni un kulturāli.
Aprakstā par labu viesi - parakstos zem katra Tava vārda.
Neuzskatu ka mīļas, mazas dāvaniņas būs nu tās, kas izputinās visu kāzu budžeti. Ja esi ar izdomu un 2 rokām - viss ir iespējas izdarīt vai nu pa mazām naudiņām vai vispār pa velti, jo tas ir atkarīgs ko vēlas dāvināt. Mēs dāvināsim pēc mičošanas, kad pasnieksim dāvanas vecākiem un vedējiem un tad visiem viesiem par ierašanos, būšanu kopā un paldies, ka vispār mums viņi ir.
es biju izdomājusi pateicības dāvaniņas viesiem apvienot ar galda kartēm - salocīt specifiskas kastītes, sabērt konfektes un uz kastītes piestiprināt katra viesa vārdu. bet problēma sākas tur, ka nevaru izdomāt ielūgumus vienotā stilā ar tām kastītēm. nupat ieraudzīju ideju ielūgumiem, kas man ļoti iepatikās, un tā atkal neiet kopā ar tām galda kartēm/dāvanām. tā kā tagad esmu strupceļā :)
Mēs apvienojām galda kartes ar dāvaniņām.Nopirku tilla audumu - krēmkrāsā,iedevu šuvējai ,lai tā sašuj mazus maisiņus kuros sabērt saldumus.Un katrs maisiņš sasiets ar skaistu lentīti ,pie kuras piestiprināts vārdiņš.
mazus organzas maisiņus var arī pasūtīt no ebay...es sūtīju 100, samaksāju kaut kur 10 latus ar visu piegādi :) esmu apmiernāta un priecīga :)
Šķiet, ka esmu nonākusi pie daudzmaz galējā varianta. Vismaz stilistiskais noformējums man ir skaidrs, tagad atliek pieslīpēt detaļas. Izvēlējos rožu tēmu :) Galda kartes būs kastītes veidā. Ir doma piebērt ar baltiem cukura zirnīšiem sirsniņas formā. Varbūt kāda zin, kur var nopirkt tādu lietu iekš LV? Ebay atradu šokolādes sirsniņas cukura glazūrā, bet nu negribas tādu lietu no turienes sūtīt.