Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Kur var iegādāties kausus?
Varbut kada man varetu palidzet, kur Riga var iegadaties kausus. Mes gribetu tos pasniegt kopa ar diplomiem ka davaninas. :) Lai paliktu par pieminu! :)
Jebkuraa sporta precu veikalaa.
Paldies.
Geka - kalnciema iela - loti palsa izvele un iespeja tur pat iegravet, apdrukat - oar cik pasi ved ieksa - labas cenas...
es ar esmu taisiijusi kausus gekaa, labas atsauksmes.
Es arī PAR Geku, tur tiešām liela izvēle un draudzīgas cenas.
Es arī GEKA esmu pazūtījusi kausus, tur uz vietas arī ir liela izvēle, ko apskatīt. Diezgan labas cenas un ātra iegravēšana.
ļoti oriģināli kausi ir pieejami arī šeit
www.kausi-balvas.lv
šeit atradu interesenantu piedāvājumu kāzu atribūtikai
http://www.kausi-balvas.lv/lv/izstade/aktualitates/
Mums šis uzņēmums sagādāja tikai galvas sāpes!pasūtījām nozīmītes un rozetes kāzām.Iemaksāju naudiņu.Pasūtījums viņiem bija jāizpilda 26 martā, nu jau ir 12 jūnis un vēl nav gatavi.Visu laiku kautkādas atrunas.Tad nevar atrast mūsu izvēlētās bildes,tad pazaudējuši lapas ar amatu nosaukumiem utt.Šodien vajadzēja būt gataviem,bet kad vedējmāte aizbrauca pakaļ,nebija rozetes un trūka viena no nozīmītēm.Labi ka pārskaitīja :(Nu tā mums iet ar šo uzņēmumu.Vairs nekad neko tur nepasūtīsu :(
Mums gan tieši pretēji - ļoti pozitīva pieredze!
Iegādājos rožkoka pildspalvu dāvaniņai un gribējām, lai mums iegravē tekstu, bet nevis vnk iegravē, bet arī iepilda ar zelta krāsu pēc tam. Rezultāts ---> darbs bija gatavs pēc 2 dienām un tik tiešām dikti skaisti! :)
Mēs esam apmierināti ar GEKAS darbu! Paldies! :)
Es jau ar sākumā te izlasīju daudz labas atsauksmes,bet man gadījās šādi :(
Runājot par Geku - uztaisīja smuki, bet čakars bija 3 mēnešu garumā (kaut gan solīja 2 nedēļas). Varbūt neveiksmīga apstākļu sakritība, taču pēdējo reizi, tur esot un atklājot, ka viss VĒL nav gatavs, viņi pat nejutās vainīgi, neatvainojās, vēl diezgan augstprātīgā tonī runāja ar mani... Izvēle tur ir liela, bet daži darbinieki ir briesmīgi!!!
Varu apgleznot stikla kausus un pokālus - tas, protams, nav tas pats, kas spīdīgie metāla kausi. Bet arī var uztaisīt skaisti un interesanti speciāli jūsu vajadzībām visdažādākos zīmējumus. Izgatavošu arī dažu dienu laikā steidzamus pasūtījumus. Mani darbi apskatāmi www.otudeja.com
Musu kazas jau aiz muguras, un es varu ieteikt veikalu 220.lv kur mes pasutijam savu kausinu. Ari kvalitate mani apmierinaja :)