Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Aptrūkās idejas - ko lai dāvina vedējiem?
man liekas, ka man ir ļoti grūti :D lieta tāda, ka mūsu vedēji ir jauni cilvēki, kuri nav pāris. ko, bitīt matos, lai uzdāvina? :) esmu izdomājusies krustu šķērsu un viss liekas pārāk pliekani :(
Tev jāpastāsta, kādas ir tavas idejas!! Varbūt, nemazam nav tik pliekanas ;)
Manuprāt, dāvanai nav obligāti jābūt kam taustāmam, it sevišķi, ja vedēji nav pāris, tādēļ, (iespējams, galīgi garām) iešāvās prātā zirgu izjāde. Pēc saspringtās plānošanas viedi noderēs atpūta, kaut vai jums visiem četriem kopā. Sagatavojat piknika grozu un izdomajat kur, ko un kā :)
zirgi neder :( ikdiena viniem.. nu man bija viss sākot no spa, tematiskiem niekiem un beidzot ar deltaplāna lidojumu utt..jebkas, ko iedomājos, liekas nekam nederīgs attiecībā uz viņiem..
Ja viņi nav pāris, tad dāvana jādomā vairāk atsevišķi, bet ar kopīgu simbolu, piemēram, vīrietim kaklasaite ar jūsu monogrammu, bet sievietei lakats, kur arī būtu jūsu monogramma (var kādu vienojošu zīmējumu). Šeit var padomāt par viņu hobijiem vai aizraušanās. Pieejiet ar humoru.
Uzdāvini izbraucienu ar jahtu - lai uztaisa minitusiņu, var savus draugus paņemt līdz, atpūsties, pasauļoties kādu kokteilīti iedzert - tā teikt relaksēties ar šiku pēc kāzām. Mēs braucām ar šo, liela, smuka, cena sakarīga (kapteinis Vilnis 29405950) Atceros, ka teica, ka plāno braukt uz Positivus, varbūt var kaut ko līdzīgu neparastu izdomāt!? :)
CIK ĻOTI ES TEVI SAPROTU!!! Tieši tagad esmu saskārusies ar to pašu problēmu, bet mums vēl sliktāk, mums ir liecinieki un vadītāji ir dažādi cilvēki un viņi savā starpā nav pāri! Tāpēc dāvanas ir divtik grūti izdomāt! :( Kāzas jau sestdien, bet dāvanas viņiem vēl nav gatavas! :(
Nu rezultātā mums bija tādas idejas - māsīca, kas būs lieciniece, ieminējās, ka grib fotosesiju, līdz ar to uzdāvināsim dāvanu karti fotosesijai un vadītājam arī, jo viņam ir meitene, bet labu bilzu kopā nav, cerēsim, ka noderēs. Bet ar vadītāju un liecinieku ir pagrūtāk, jo vadītāja ir tiiiik daudz laika visam veltījusi, tik sava laika tērējusi, ka vajadzētu tiešām labu dāvanu, bet tā kā mēs dzīvojam pavisam nelielā pilsētiņā, tad kādas spa vai deju nodarbību dāvanu kartes mums nederēs. Kaut kur internetā biju lasījusi, ka var uzdāvināt kulonu ar gravējumu...varbūt to arī izmantosim...Bet liecinieks mūsu vispār 2 dienas pēc kāzām lido prom, tāpēc arī ne dāvanus kartes ne kopīgas izklaides nederēs! ;( Vārdu sakot, esmu izmisumā! Tiešām gribas pateikties cilvēkiem par ieguldīto darbu, bet negribas uzdāvināt nekam nederīgu lietu. :(
vai, tev tiešām pavisam traki :( kādēļ izvēlējāties dažādus cilvēkus liecinieku un vadītāju lomas pildīšanai? grūti, grūti.. man vēl tālu līdz kāzām, bet šis jautājums mani sāk pamatīgi satraukt :( Par jahtu, protams, jau ki, bet nupat jau mums visiem bija tāda iespēja un dāvināt atkal.. :(
Es ļoti jaukas pateicības dāvaniņas atradu www.tekstilfabrika.lv, lielā izvēlē un nedārgas. Var pasūtīt gan e-veilalā, gan apskatīt un apčamdīt veikalā uz vietas. Man nu ļoti patika ;o)