FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Paliiga

Flera12 23.09.11. 12:25 | Kāzu datums: 08.10.2011

Tatad!!Kāzas nekad bijusi neesmu un neko nesaprotu kas notiek.....
Pēc 2 ned man ir kāzas,viesi ir 33 bet uz restoranu tik 28.Kazas bus Zagsa,bet tagad radas tads jautājums,vai pec ceremonijas jaunajam parim ir jaiet sveikt savi vecaki?ka tas notiek un vai varu sveikt tikai savus?Man ar vira vecakiem ir loti loti sliktas attiecibas,ta jau naksies pieciest vinus tur.:(
Vecakiem ir doma davinat Orhidejas jo ļoti patik viniem-ar twekstu lai šī puķe aug ka musu milestiba.,bet ar vedejiem ir ķibele.Abi ir dārznieki un nav ne mazako ideju ko lai tiem uzdavina,varbut varat ko ieteikt?

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
segvārds 23.09.11. 13:11 | Kāzu datums: 14.07.2012

akmenī iecirsts jau nav tas pienākums sveikt vecākus. tomēr, ja jau sveiciet, tad abus, jo tas būtu gluži vienkārši nepieklājīgi no tavas puses ignorēt vīra vecāku sveikšanu. neviens neliek tēlot neesošas siltas jūtas, bet lepni stāvi pāri negatīvajām emocijām un izdari, kas jādara. ( es ļoti labi saprotu, par ko tu runā, man topošā vīra vecāki vispār ir tukša vieta. reāli viņš ir audzis bērnu namā un tai mātei pār viņa dzīvi nav nekādas daļas, manās acīs tas ir nekam nevajadzīgs untums, ka tai sievietei tur vispār jābūt, bet nu ja cilvēks grib, tad mans sievas pienākums ir atbalstīt)
nu vai arī labāk publiski nesveiciet, variet pēc tam individuāli pateikties taviem vecākiem.

L
Letiicija 23.09.11. 15:41 | Kāzu datums: 22.07.2011

parasti jau zagsā ceremonijas vadītāja saka paldies vārdus vecākiem un tad vecāki ir jāsveic. Var sarunāt ar ceremonijas vadītāju, ka vecākus nevēlaties sveikt unlai viņa vecākus neuzrunā un tad jums nebūs jāsveic. Mēs vecākus nesveicām, uzskatījām, ka nav nepieciešams apmainīties ar puķēm, sarunājām ar ceremonijas vadītāju un viss.

Zhagatinja 23.09.11. 16:03 | Kāzu datums: 15.07.2011

mums bija super .... mums bija ar no dzimtsarakstu nodaljas .. un bija skaisti vaardi veltiiti vecaakiem un pasniedzaam ziedus , bez mana liigavas puskja un ziedi vecaakiem un galda dekoriem cittu ziedu nebija, jo nu mums bija atrunaats ka ziedus no viesiem neveelamies