Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Dāvanas viesiem!!!
Sveikas meitenes!!man ir kastites ar musu vardiem un datumu kastites nav lielas tacu man nu nemaz nav jausmas ko vinas likt ieksa!!!padalieties ar idejam.!!!!
Man arī tā bija, pasūtīja pa lēto smukās kastītes Aliexpress, un tad nevarēju izdomāt ko litk iekšā, beigās palikām pie viena laba varianta - viens uzņemums taisa ziepes pēc individuālā pasūtījuma, izvēlējamies smukas sirsniņas , ar mūsu iniciāliem un turpāt apdrukājām arī kastītes. Ja kādam interesē - https://www.facebook.com/maredavanas.lv/?fref=ts ;;
es pati ilgi par to domaaju, bet nesen pie manis bija atnaakusi viena meitene ( esu friziere) un pastaastiija par super ideju. Meitenes, es biju paarsteigta , ka kaut kas taads pastaav muusu rigaa :)) jo nebiju dzirdeejusi. Vinji izgatavo mazas sauliites no gipsha , izkraaso taa kaa juss veelaties , pieliekot veel kaadas peerlites, vai banti. Sanaak tik iipaši. Atradu vienu bildi, man buus liidziiga tikai dzeltena ar zilu. Nav daargi un kaut kas savādāks.
galda karte sastāvēs mo ar lentīti apsietiem šerberta gabaliņiem, klāt pievienots vārds
http://www.perfetto.lv/?l=1&c=82
Paskaties šajā mājaslapā :)
Sakiet lūdzu- kur vislētāk var iegādāties kastītes?
Man padomā ir- linu maisiņi, kuros izkaltēta lavanda iekšā un virsū uzrakstīts mūsu kāzu datums!!!
Vēl bija ideja par piparkūku- jo tā cerams neizkusīs kā šokolāde- taureņu formā!!!
man tik ir mierinājums, ka kāzas ir augusta beigās :) bet nu.. tas mani ne pavisam nenomierina.. Ja neturēsies kopā, tad izdomāšu kko citu :) Šokolāde jau nav vienīgais gardums, ko var iestūķēt maisiņā :D
Jā, noteikti rēķinietes ar to, ka karstumā sakistā dāvaniņa var izskatīties neformīga ;)
nopirku gemosā silikona formu ar sirsniņām.. mājās jau izmēģināju - sanāk pa pirmo! es taisīju ar balto šokolādi! jātur ledusskapī, kamēr sastingst. Vasarā vēl taisīšu izmēģinājuma končas - vai nekusīs +25 grādos :)
man būs lina maisiņi ar vecmāmiņas taisītām sukādēm
Mums būs Skrīveru Gotiņa ar ruma rozīņu garšu un uz papīrīša mūsu bilde! ;)
Tu vari pati sataisīt piemēram, trifeles, vai mandeles šokolādē, internetā ir pilns ar visādām receptēm :)
mums būs mazi tējas maisiņi no lina ar pašu vāktu tējiņu
kada veida tu to darisi pati?
man ir kastites un es domaju ka varetu tur varbut ielikt sokoladi.koslajamo gumiju vai tik tak no rita lai elpa svaiga :) vel kaut ko isti nezinu vai tas butu pieklajigi tacu domaju ka iskatitos jauki!
mums būs tas pats, tikai 2 sirsniņas - taisīšu pati :)
Mums pie galda kartes katram viesim davanā būs maza baltās šokolādes sirsniņa no Emīla Gustava caurspīdīgā maisiņā ar lentīti.