Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Dāvana vecākiem
Esmu tuvu izmisumam. Nevaru izdomāt ko savās kāzās kā dāvanu pasniegt vecākiem. Gan man, gan līgavainim vecāki šķīrušies, tātad četras dāvanas vajag. Gribētos kādas oriģinālas, simboliskas dāvanas. Domāju, ka visiem četriem pat varētu būt vienādas, bet kādas...Vecāki ir turīgi, nekā netrūkst. Uzklausīšu katru ideju.
Vienai mammai mums būs specifisks kociņš, ar ko saistās īpašas atmiņas un ko viņa ļoti iekārojusi. Otrai būs digitālais fotorāmis. Tēvu nav.
man bija doma uzdāvināt vecākiem tādas foršas čībiņas ar aitas vilnu. Gan jau, ka zinat tos veikaliņus - stendus :) Runāju arī ar vadītāju, viņa teica, ka tā esot laba ideja, jo tas gan ir mīļi (tiek izrādīta milēstība un rūpes) un arī noder mājās...
mums kāzu vadītāja ieteica - neaizrauties, lai nav tā, ka noliek sekcijā un putekļi priecājas, lai ir kas tāds, ko lieto ikdienā un par jums atceras - krūzītes ar jūsu mīļbildīti :)
var jau arī apgleznotas šalles mammām un apgleznotas kaklasaites tētiem, ja valkā, nevis pakar skapī.
mēs beigās sapirkām skaistas vāzes cenuklubā un visiem sadāvinājām, jo vecākiem tiešām sagadījās tā, ka vāžu mājās dikti maz un puķes nav kur salikt :)
vēl labs variants grāmatas. kas var būt labāks par labi piemeklētu grāmatu, protams, ja tās lasa :)
Es piemēram esmu izdomājusi, ka dāvināsim rožu stādus, ko iestādīsim kopā ar vecākiem, vecāku dārzā.
ari es esu izmisuma!!
isti nezinu ko lai dara.
gribu davinat tikai kaut ko noderigu lai nestav plaukta vai vel kaut kur un puteklus vac!
Mums tā pati problēma!
skaistus, greznus foto albumus!
koka staadu? un tad lai kopiigi iestaada?