Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Dāvana vedējiem, ja ir kāzu vadītājs
Sveikas!
Kā būt ar dāvanu šādā gadījumā - kāzu vadību pēc pirmā tosta un pārņem kāzu vadītājs.. Es saprotu, ka vajag, bet cik lielu?
..viens lieks vārdiņš "un" man iepriekšējā ziņojumā gadījās.. - "kāzu vadību pēc pirmā tosta pārņem kāzu vadītājs.." - bet Jūs jau sapratāt :)
Mums arī būs kāzu vadītājs, bet mēs velamies tomēr pateikt īpašo "paldies" saviem vedējiem un dāvināsim tiem karikatūras, katram savu A4 formāta. Mums vnk caur pazīstamiem zīmē 5Ls par gabalu. Uzskatu ka interasanta un paliekoša dāvaniņa.
man vedēji būs vairāk arī kā liecinieku un novadīs tikai iepazīšanos un principā viss. domāju ka iztiksim ar pateicības vārdiem un kādu nelielu dāvaiņu - piem biju domājusi kādu krūzīti ar karotīti no alan deko, vai ko tamlīdzīgu. varbū kastīti ar gardiem muffiniem :) nu kko nelielu un simbolisku.
Nu vēl jau ir jautājums, kas notiek līdz pirmajam tostam. Jo galu galā diena nesākas vakarā pie galda. Manuprāt, ja vedēļi piegājuši nopietni, viņiem ir jāparedz pateicība. Cik liela, to var novērtēt tikai jaunais pāris, redzot vedēju ieguldījumu gatavošanās procesā.
Mēs uzdāvinājām - Muffins&More lielo kastīti pilnu ar muffiniem un cupcake ;) tākā daudz darba nebija ieguldīts, bet tomēr bija, un zinam, ka našķi viņiem abiem patīk, apstājāmies pie šī. Tāpat mazo kastīti uzdāvinājām vienai līgavas māsai un līgavaina draugam par palīdzēšanu iepriekšējā vakarā viesu namā un nākamā rītā pie izpirkšanas :) tāpat mazo kastīti arī uzdāvinājām Tantei, kā pateicību, par kūkas cepšanu ;) (tāka tā bija dāvana un bijām vienojušies, ka naudu viņa neņem un knapi atrunājām no vēl papildus dāvans mums, mazā kastīte paveica savu mazo darbiņu un pārsteidza negaidīti)
Viena mana paziņa dāvināja gan vedējiem, gan vecākiem cukurvates taisītāju (30ls) :)
Diezgan interesanta dāvana, un cukurvate sanāk ļoti garšīga :))
mjā cukurvates taisītājs...reāli padomājot cukurvates taisītājs un ko vecāki ar to iesāks? cukurvati ēdīs katru vakaru? nu es gan neizvēlētos tādu dāvināt nu tās tik manas domas