FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Dāvana vedējiem, ja ir kāzu vadītājs

L
Līze 12.06.12. 14:48 | Kāzu datums: 24.08.2012

Sveikas!

Kā būt ar dāvanu šādā gadījumā - kāzu vadību pēc pirmā tosta un pārņem kāzu vadītājs.. Es saprotu, ka vajag, bet cik lielu?

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Līze 12.06.12. 14:49 | Kāzu datums: 24.08.2012

..viens lieks vārdiņš "un" man iepriekšējā ziņojumā gadījās.. - "kāzu vadību pēc pirmā tosta pārņem kāzu vadītājs.." - bet Jūs jau sapratāt :)

m
mardzha 12.06.12. 14:57 | Kāzu datums: 28.07.2012

Mums arī būs kāzu vadītājs, bet mēs velamies tomēr pateikt īpašo "paldies" saviem vedējiem un dāvināsim tiem karikatūras, katram savu A4 formāta. Mums vnk caur pazīstamiem zīmē 5Ls par gabalu. Uzskatu ka interasanta un paliekoša dāvaniņa.

MaziiC 12.06.12. 18:25 | Kāzu datums: 14.08.2012

man vedēji būs vairāk arī kā liecinieku un novadīs tikai iepazīšanos un principā viss. domāju ka iztiksim ar pateicības vārdiem un kādu nelielu dāvaiņu - piem biju domājusi kādu krūzīti ar karotīti no alan deko, vai ko tamlīdzīgu. varbū kastīti ar gardiem muffiniem :) nu kko nelielu un simbolisku.

k
kate09 28.08.12. 22:22 | Kāzu datums: 16.07.2009

Nu vēl jau ir jautājums, kas notiek līdz pirmajam tostam. Jo galu galā diena nesākas vakarā pie galda. Manuprāt, ja vedēļi piegājuši nopietni, viņiem ir jāparedz pateicība. Cik liela, to var novērtēt tikai jaunais pāris, redzot vedēju ieguldījumu gatavošanās procesā.

MaziiC 29.08.12. 13:21 | Kāzu datums: 14.08.2012

Mēs uzdāvinājām - Muffins&More lielo kastīti pilnu ar muffiniem un cupcake ;) tākā daudz darba nebija ieguldīts, bet tomēr bija, un zinam, ka našķi viņiem abiem patīk, apstājāmies pie šī. Tāpat mazo kastīti uzdāvinājām vienai līgavas māsai un līgavaina draugam par palīdzēšanu iepriekšējā vakarā viesu namā un nākamā rītā pie izpirkšanas :) tāpat mazo kastīti arī uzdāvinājām Tantei, kā pateicību, par kūkas cepšanu ;) (tāka tā bija dāvana un bijām vienojušies, ka naudu viņa neņem un knapi atrunājām no vēl papildus dāvans mums, mazā kastīte paveica savu mazo darbiņu un pārsteidza negaidīti)

līgaviņa1207 07.09.12. 11:49 | Kāzu datums: 12.07.2013

Viena mana paziņa dāvināja gan vedējiem, gan vecākiem cukurvates taisītāju (30ls) :)
Diezgan interesanta dāvana, un cukurvate sanāk ļoti garšīga :))

k
kakene99 23.09.12. 21:45

mjā cukurvates taisītājs...reāli padomājot cukurvates taisītājs un ko vecāki ar to iesāks? cukurvati ēdīs katru vakaru? nu es gan neizvēlētos tādu dāvināt nu tās tik manas domas