Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Vedēju dāvana jaunajam pārim
Ko vedēji parasti dāvina jaunajam pārim? Mēs esam gan vedēji, gan organizatori, gan vadītāji. Visi viesi dāvinās naudu. Vai mums arī jādāvina viņiem nauda? Vai drīzāk kaut ko simbolisku? Turklāt mēs - vedēji - neesam pāris, katrs kāzās būsim arī ar savu otro pusīti. Vai mums jādāvina tikai no vedēju puses vai jāpārstāv katram sava ģimene?
Domāju, ka par to vedējmāte ar vedējtēvu var paši novienoties. Ja es būtu vedējmāte šādā situācijā, tad laikam dāvinātu savu dāvanu no savas ģimenes un lai vedējtēvs rīkojas tāpat. Loģiski, manuprāt.
Kā tikko rakstīju blakus tēmā - mums vedēji uzdāvināja salūtu.
Es domāju-kaut ko simbolisku.
es vispār negaidu no vedējiem nekādas dāvanas, jo viņi mums neprasa praktiski nekādu budžetu-dāvina visko.
Un viņi ir tajā iekšā, strādā, domā, darbojas-tā ir lielākā dāvana!!!
man,piemēram, tā vispār ir pirmā dzirdēšana,ka vedēji vēl kko dāvina?
viss saorganizētais prasa tik milzīgu laiku, darbu, pūliņus....un tā ir nenovērtējama dāvana.
Piekrītu Pērlītei! vedēju darbs ir milzīgs, pati tiko biju vedējmāte, tas no vedējiem prasa pietiekamu augstus finansiālos resursus, laiku un arī savu daļu nervus un izturību! un tā arī bija mūsu dāvana, jo nelikām jau čekus pa galdu rindā par katru nopirkto papīra lapiņu un mazajiem pārsteigumiem! :)
Jaunais pāris gan mums dos naudu par visām lietām, ko vajag pirkt
mana vedeejmaate / lieciniece mums uzdaavinaaja skaistaako michoshanu un viesu graamatu
vedeejteevs/ liecinieks bija ar savu sievu , vinji mums aploksni uzdaavinaaja
bet nu kaa kaazas svin LV , tad nu lielaakaa daavana manupraat , ka esi uznjeemusies sho lomu :)
Vai ir idejas kādai simboliskai dāvanai?
mums vedēji uzdāvināja zīmētu mūsu fotogrāfiju rāmītī!!!!
Kad biju vedējos - uzdāvinājām jaunajampārim viesu grāmatu un lādi :) lāde bija paredzēta, lai tur varētu glīti salikt apsveikumu kartiņas un konvertiņus - jo jaunasi pāris negribēja bāzt visu kabatās :)
Lāde bija no koka - mēs to nogruntējām un atstājām jaunajaiem ģimenes apgleznošanā un viesu grāmata - vairāk kā ģimenes grāmata, turpmākiem ierakstiem pie lielajiem notikumiem ;)
Simboliksi, jo darbs jau ir kā dāvana pats par sevi ;)