Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Dāvana viesiem un galda karte - divi vienā
Varbūt kādam noder. Mēs domājām, ka varētu savienot dāvanu viesim ar galda karti - burciņa "Mandeles medū", kas iesaiņota kā dāvana un kartīte ar ciemiņa vārdu. Ļoti atsaucīgi dravnieki ar cilvēcigu attieksmi pret mūsu vēlmēm. Iesaku. http://lusudrava.lv/
Super ideja!
Man personīgi ļooooti patika, ka kāzās saņēmu divi vienā - galda karte + magnētiņš, uz kura bija iegravēts mans vārds, līgavas un līgavaiņa iniciāļi un datums, tagad ir pie ledusskapja piestiprināts :))) tāda forša sajūta, ka, nevis vnk papīra galda karte, bet īsta dāvaniņa :)
Savās kāzās domāju darīt tāpat. Iesaku http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu-aksesuari/client.php?client_id=3864065
Man arī patīk šāds galda karšu risinājums :) Un es esmu par ēdamajām dāvanām - medu, konfektēm utt. Nepatiktu Ligaaa pieminētais magnētiņš vai jebkurš cits krāms. Jā, tajā brīdī varbūt sentimentāls sīkums utt., bet ar gadiem apaugt ar šādiem suvenīriem man negribas.
smukas tās burcinjas ar mandelēm,,,bet tas ir padārgi ja maz viesu ok bet mums tas laikam nederēs jo viesu skaits dikti pāri 100 ,,bet tā ideja super man ļoti patiktu:)
Hmmm, Burvigaa, man gan liekas, ka magnētiņš nav nekāds krāms, ņemot vērā, ka tas šobrīd ir piestiprināts pie mana ledusskapja un ar manu vārdu, bet nu katrs pats jau izlemj, kā darīt un ko dāvināt :))
Pie tam - ne visiem garšo medus, rieksti utt. Zinu, ka dažiem maniem draugiem ir alerģija pret riekstiem.
Katrā ziņā ideja par divi vienā ir superīga, nepieciešams tikai radošs domu lidojums :)
Nu par to alerģiju vai vēl ko ...nu ja doma dāvaniņas ēdamas tad tas nav reāli tagad zinat par visiem kam ir kāda alerģija vai kas kadu konfekti neēd vai kas marcipana sirsniņas neēd vai vēl ko...ka saka taisi ko gribi dāvini tajās dāvaniņās ko gribi vienalga atradīsies cilvēki kam vienalga kaut kas negarsos vai nepatiks....manā gadījuma tad man vajadzētu par visiem 140 viesiem visu zināt kas patīk un kas nē,,,nu tas ar izklausas drusku smieklīgi...man liekas burvīgas dāvaniņas gan nozīmītes gan medus burciņas ,,,jo cilvēki censas doma gatavojas, bet ja kāds to nevar novertēt nu skumīgi...
Es atradu ļoti labu variantu dāvaniņai/viesu varda kartiņai šādu medu - http://www.deiva.lv/content/view/179/49/lang,latvian/
Izmērs ir ideāls un cena arī draudzīga (apm.0.31Ls). Rīt māsa ies pakaļ, pati neesmu LV, tad varēšu ko vairāk komantēt.
Uzlīmi kas ir uz trauciņa nomainīsim ar savu - viesa vārds, paldies vārdi un mūsu iniciāļi.
man patīk ideja par koka magnētu :) jo tas kā laba dāvana paliek viesiem no kāzām :) tā kā man ir uzticēts izdomāt par dāvanām viesiem, tad skatos uz racionālām un interesantām lietām, cerams līgaviņai patiks... tas būtu kā krāt magnētus no ceļojumiem, tāpat krāt magnētus no kāzām
koka magnetiņi ari jauki,vienīgi parasti uz kāzām ierodas pa pāriem vai arī vairāki ģimenes locekļi, un ja visiem vienādi magnētiņi..nez. Man liekas ari īsti nav tas. 2 vienādus magnētiņus parasti pie ledusskapja neliek ;) bet koka medaļas ar amatu nosaukumiem gan labas :)
kraat magneetinjus no kaazaam var vien tad, ja visi, kas turpmaak preceetos, nolemtu daavinaat tikai magneetus (un tas nekad nenotiks, ;))
Piekriitu viedoklim, ka nevajag viesus apdaavinaat ar kraamiem. Jaa, ir shausmiigi feini sanjemt kruuziiti/vaaziiti/medalju etc. vienaas kaazaas, bet ja taadas ir desmit, tad maaja ir pilna (un ir cilveeki, kuriem tie shkjiet kraami, taapat kaa citam varbut ir alergjija pret medu).
Mums daavana kaazaas bija ziedojums - tos 50 santiimus vai latu izteereet nevis kadaam siikumam, bet ar to naudinju paliidzeet kaadam.
Elona, ja kāzu magnētiņu izmanto kā galda karti, tad loģiski, ka uz tā būs cilvēka vārds, tad jau pāriem un ģimenes locekļiem nebūs vienādi magnētiņi, jo parasti jau ģimenēs ir dažādi vārdi, ganās jau, ka ir vairāki Jāņi ģimenē, bet nu pāriem jau nevajadzētu saskarties ar vienādiem magnētiņiem :)))
Ideja par medu arī ir forša, bet man tomēr vairāk patīk koka magnētiņi ar vārdiem kā galda karte :)
pēc savas pieredzes saku , piemēram , man nepatīk tādas lietas kas pēc tam lasa putekļus mājās,nu neesmu es tā piekritēja ...es labprāt atbalstu tos kas divi vienā taisa ko ēdamu , piemēram, kadas konfektes vai kāda burcinja medus, vai tējas maisiņš...nu , bet tās ir tikai manas domas, biju kazās kur bija marcipana sirsniņas super visiem patika, biju arī kāzās kur lina maisiņos lasīta tēja bija arī super dzerot tēju var atcereties no kurienes tā:) man nu ļoti patika
Man patīk ideja par medu vai tēju..
Es arī visus neēdamos suvenīrus uzskatu par krāmiem un lidinu ārā.
Mums kāzas pirms pašīemm Jāņiem, bija vēl kā variants dāvaniņam Jāņu siers - http://www.arn.lv/?tp=1485&prodsid=13531&lang=lv . Ir tādi mazos iepakojumos kā suvenīrs, protams viņš būtu jāliek kādā kastītē vēl, jo iepakojumu īaši nepārtaisīsi.
Tiem kam kāzas Ziemassvētku laikā, man patīk ideja par piparkūku sirdīm, kur viesu vārdiņi uzrakstīti ar cukura glazūru. Vēl jo vairāk paši var piparkūkas sacept. :)
Ka jau meitenes te minēja, es arī esmu vairāk par ēdamām simboliskām dāvaniņām, jo monētas, pildspalvas, vārdu nozīmītes nav īsti manā gaumē. Ir mums no kāzām tādas lietas, tagad kkur stāv mājās.Bet cik cilvēki, tik viedokļi un katram sava pieeja šādām lietām!! ;)
Es domāju pati uzcept cepumus vai pagatavot konfektes, ko likt viesiem dāvanu kastītēs. Tā kā man patīk cept tortes un kūkas, domāju, tas man nesagādās īpašas problēmas, kaut cepumus tikpat kā neesmu cepusi. Jāpadomā, kā smuki nogarnēt ar kādu glazūru utt.
Mums bija marcipāna sirsniņas šokolādē. Izmantojām Skrīveru marcipāna sirsniņas, kuras var nopirkt paciņas pa kādām 10-13 kopā. Tās likām pa 3 gab katram caruspīdīgā papīrā un pārsējām ar mūsu kāzu krāsas lentīti - sanaca tāda maza, omulīga paciņa :)
Ak, Dievs! Mēs pat neiedomājāmies par gardumiem viesiem - viss bija tik sasteigts! Lai gan... 80 cilvēku kāzās tas būtu baigi šiki - nevarētu to atļauties! Bet mazākam draugu lokam - forši!
Izklausās diezgan komiski - paēdināt un izguldināt 80 viesus var atļauties, bet simboliskas dāvaniņas nevarētu :)
Nu , manuprāt, tas ir individuāli par tām dāvaniņām...nav jau obligāti tās simboliskas dāvaniņas dāvinat citi uz galda liek tikai galda kartes citi vispār neko neliek tas vairak ir katra brīva izvele...
Tieši tā, tāpēc arī iesmaidīju par Kerijas taisnošanos ;)