Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Oriģināla dāvana jaunajam pārim!
Sveiki visiem vēl topošajiem un jau esošajiem pāriem!
Paši esam no tiem kas jau apprecējušie, bet nu decembrī jādodas uz laba drauga kāzām. Un Nekādīgi nespējam izdomāt ko pasniegt dāvanā jaunajam pārim (lai gan pāris idejas jau pavīdējušas).
Lieta tāda, ka jaunajam pārim jau viss ir. Finansiāli un materiāli stabili, tādēļ gribētos uzdāvināt ko oriģinālu un atmiņā paliekošu. Un jā, patiesībā arī neko tādu, kas baigi "sistu" pa kabatu.
Vai spējat ko ieteikt? Varbūt no pieredzes, varbūt vienkārši kāda laba ideja. ;)
Mēs draugiem uz kāzām uzdāvinājām putnu būrīti (viņiem ir privātmāja), ar domu, lai gan viņiem, gan putniņiem ir kur "'vīt ligzdiņu". Būrītī iekšā ielikām portvīna pudeli. Arī tas bija simboliski - Portugālē notika viņu saderināšanās.
Mums viena no favorītdāvanām bija liela koka kaste ar kādām 5 laba vīna un šampanieša pudelēm, kaste vēl smuki bija piepildīta ar sienu, uz kā gulēja tās pudeles. Ļoti skaisti un varēsim vērt pa pudelei uz katru kāzu jubileju :)
Ja jaunajiem ir privātmāja, vēl ļoti jauka dāvana ir kvalitatīvs šūpuļtīkls,paši tādu vienreiz dāvinājām, uz brīvības ielas bija viens veikals kur bija labi šūpuļtīkli un lielā izvēlē.
Kaut kā pēdējā laikā jau ir pieņemts dāvināt aploksnes ar naudiņu. Bet tā tiešam nav baigi paliekoša vērtība. Es priekš sevis atklāju Coex dāvānu kartes ar elektroniskām Bitcoin monētam. Viņas izskatās vienkarši satriecoši, un pieeja ir ļoti individuāla. Tad jaunais paris var veidot uzkrājumu, bet var apmainīt pret preci vai pakalpojumu, kad vien vēlēsies, jo nav derīguma termiņa. Šodien tā ir ļoti aktuāla un noderīga lieta, ar ieskātu nākotnē. Es jau dažās kāzas to esmu dāvinājusi. Var iegadāties coex mājaslapā. Viņi atrodās tepāt Rīgā, bet zinu, kā var arī atsūtīt.
Man šķiet, ka naudiņa aploksnē vienmēr ir vērtīga dāvana, jo klasika nemirst :) Ja tomēr ir vēlme dāvināt ko citādāku, tad laba alternatīva ir uzdāvināt atpūtu kādā SPA kompleksā vai viesnīcā, piemērām, man patīk plaša izvēle, ko piedāvā Gribuatpusties. Tad kolosāla atpūta pēc visām kāzu raizēm sanāk!