Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Mazi keksiņi... Kur meklēt konditoreju?
Sitadas nav gruti pasam majas sacept. Man ir dazas labas receptes, ko varu tev aizsutit - gan kremam, gan pasiem keksiniem. un e-bay var nopirkt vienreizlietojamos konditorejas maisus, kas parasti nak komplekta ar pamata uzgaliem. Atliek vien sameklet smukus papirisus un lidz kazam vel patreneties stradat ar krema smuku uzpusanu uz kukas (kas patiesiba ir vieglak neka izskatas, tiesam) :) Bet ja ar virtuves lietam un jo seviski kuku cepsanu nav tas labakas attiecibas, tad varbut kada draudzene ir, kam loti patik cept kukas??
Sitadas nav gruti pasam majas sacept. Man ir dazas labas receptes, ko varu tev aizsutit - gan kremam, gan pasiem keksiniem. un e-bay var nopirkt vienreizlietojamos konditorejas maisus, kas parasti nak komplekta ar pamata uzgaliem. Atliek vien sameklet smukus papirisus un lidz kazam vel patreneties stradat ar krema smuku uzpusanu uz kukas (kas patiesiba ir vieglak neka izskatas, tiesam) :) Bet ja ar virtuves lietam un jo seviski kuku cepsanu nav tas labakas attiecibas, tad varbut kada draudzene ir, kam loti patik cept kukas??
Vai varat man arī atsūtīt receptīti lūdzu?!:)
Mans e-pasts ievazavjalova@gmail.com
vecaakaas diskusijaas lasiju par www.muffinsandmore.lv . Pec majaslapas info, vini cep ari kucinas ne tikai mafinus.
Pladies par atbildem!
Masa ri ieteica pasiem uztaisit, bet nu nevar zinat va bus laiks vinas taisit! :)
Kace nosuti man ari ludzu receptiti! :)
Nosutiju jums meitenes vienu recepti ar variacijam par temu un daziem video par to kaa stradat ar konditorejas maisiem. :)
Man gan kuku cepsana ir viens no lielakajiem hobijiem, tapec man tas viss skiet tik viegli, bet es ceru, ka es izstastiju saprotami. Ja kas, jautajiem. :)
Bet pasai cept katra zina bus daaaudz letak un ar trenesanas procesu menesu garuma pirms kazam ari jautrak. :)
Paldies tev liels!
Sonedelj meginasu sataisit :)
bet ja tomer kadai ir zinama laba-letaka konditoreja tad jorpojam gaidisu kontaktus :)
Iesaku sameklēt Facebooka Anna Inne vai rakstīt uz annainne@inbox.lv
Viņa gatavo super keksiņus un mafinus (ir arī foto ar jau padarīto) un domāju, ka naudiņas ir saprātīgas. :)