Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Dāvanas viesiem - problēma - mazas burciņas!!!
Meitenes,man ir liela problēma..Viesiem dāvanā gribam dāvināt mazas medus burciņas,medus ir,bet mazu burci;ņu nekur nav!varbūt jūs zinat,kur nopirkt mazas,stikla,gaišas burciņas? :(
Mēs mazas stikla burciņas ar zelta krāsas vāciņiem un medus šūnu ornamentu pirkām veikalā Prisma.
Ja pareizi saprotu, kāzas Jums būs augustā. Līdz tam laikam noteikti būs šī izteikti sezonālā lieta- burkas un burciņas ievārījumiem un konservēšanai plaši pieejamas viekalos.
Mēs vēl sējām klāt lentīti,audumu un galda karti, tāpēc bildē vairāk nojaušams tieši izmērs nevis pašas burciņas izskats.
Mēs arī esam nolēmuši dāvināt medu burciņās. Un šīs burciņas apvienot divi- vienā: izmantot kā galda kartes (burciņām pievienot vārdus) un kā dāvanas.
Esmu atradusi kur var pa lēto nopirkt burciņas. Ir pieejami dažādi tilpumi. It tikai viens Bet - ir minimālais pasūtījuma daudzums. Tāpēc gribēju piedāvāt vai vēl kāds negrib kooperēties ar mani?
Tā kā mums ir krietns skaits ar burciņām, kas ir nepieciešams, mēs labprātāk izvēlētos 0.125ml burciņas.
Vai kāda negrib pievienoties?
gemosa ir tādas 125ml hermetiskās burciņas, bet pieļauju, ka nav no lētejām, bet tik pat labi tur ir arī mazas stikla pudelītes ar korķi,varbūt noder ;)
Baiba_k, saskāros ar tieši tādu pašu problēmu. Tu gadījumā neatradi tās burciņas PTC?
Labprāt pievienotos, man būtu nepieciešamas 80 burciņas. 125 ml
Kaut kad te vai kur citur lasīju, ka jaunajām māmiņām iekrājas daudz burciņu,jo mazuliem tajās ir visādi biezeņi. Varbūt ir vērts pajautāt kādā portālā, kur vairāk jauno māmiņu! ;)
Es labprāt pievienotos!!!!!Atraksti man!
Man vajadzētu 60 burciņas.
Es arī labprāt pievienotots, lūdzu dod ziņu ja nav par vēlu. Gribētos arī paskatīties kā tās izskatās :) Paldies.
es ar esmu ar mieru mazajaam burcinnjaam :)) kaadas cenas?
E-bay atradu jaukas burciņas, ievadiet meklētājā - x 10 - 1oz or 1. 5oz Mini Jam Jars Great for Weddings & Christmas Favours.
Vienīgi tilpums ir mazāks, ap 30 - 50 ml.
Vai ir vēl kāda, kura vēlas iegādāties mazas stikla burciņas 125 ml pa 0,30 Eiro ?
Domāju pati pirkt, bet min. apjoms liels.
Ja ir interese pievienoties, uzraksti!
Vai vari ielikt bildi ar tām burciņām, ko esi noskatījusi?
Es līdz galam neesmu droša vai gribu, bet par tādu cenas piedāvājumu varētu padomāt un izmantot kā galda karti kopā ar paeicības dāvaniņu! :)
Esmu atradusi lietuviešu firmu, kurā burciņas var iegādāties bez min daudzuma http://www.wilara.lt/lv/134-520/burka-125-g-se-st-ra-ar-met-la-v-ci-u .
Paziņa arī pasūtīja 50 burciņas ar skrūvējamiem vāciņiem par 28Eur (ieskaitot piegādi) , burciņas atnāca 4 darba dienu laikā! :)
Un kur jus medu pirksiet/dabusiet?
Es domāju pati savārīt ievārījumu.
Paldies par bildi, ljasma, izskatās, ka izdevīgs piedāvājums sanāk no lietuvas - kantainas arī skastākas burciņas.
Aizvakar arī Prismā iekš Riga Plaza bija pievestas mazas skaistas burciņas(trīs veidu formas) ar tiem klambuvāciņiem - nezinu kā pareizi nosaukt, cenu piemirsu, bet ari biju patīkami pāsteigta. Venīgi jāinteresējas vaikalā, cik daudz viņiem ir uz vietas. Varbūt kādai noder!
Par medu! Zinu labu bitenieku ar bio saimniecību kurš bites ar cukuru nepiebaro, tikai ar medu. Ja ir interese, es reizēm iebraucu pie viņa, viņš Neretas pusē, varu atvest uz Rīgu. Cena latos bija 5Ls/litrā Tirgo viņš 1l, 2l, 3l spainīšos, ir arī mazāki tilpumi, bet tad sanāk dārgāk.
Es pati ar drīzāk kādu ievārījumu savārītu, vai ko sabēršu tajās burciņās, vai.. es pat neesmu izlēmusi :)
Melisssa,atraksti man privāti!