Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Kāzu dāvanas vedējiem
Jau laicīgi sākam domāt par šo tēmu, jo gribas atrast labas dāvanas vedējiem. Vedēji malači, briest ļoti skaistas un modernas kāzas, arī sirdij abi tuvi..jauni, ap 25 gadi, bet nevaram izdomāt ko lai uzdāvina šim pārim tā,lai viņi sajustos novērtēti un, lai justu,ka pasakam patiesu paldies par visu.
Krūzes, vāzes, trauki nebūs tas,ko meklējam..
abi ar toposo vīru domājam par kāda viesu nama apmeklējumu...rezervēt, atmaksāt numuriņus kaut kur pie jūras, piemēram, uz nedēļas nogali,lai divatā atpūšas. Kā jums liekas? Un kā,lai noformē šādu dāvanu?
Ir tie foršie weekenbox, tagad arī parādījušās daudzas konkurējošas firma,s kas piedāvā nedaudz lētāk, bet piedāvājums ir pat labāks un plašāks.
Tur vedēji varēs izvēlēties sev tīkamāku piedāvājumu un galvenais, ka varēs paši plānot, kad doties savā romantiskajā atpūtā, jo komplektiņš derīgs pusgadu vai gadu.
Var pasūtīt personalizētas dāvanas no Arom Boxi
www.aromboxi.com
Nu es piedāvātu ieskatīties šeit - https://www.facebook.com/MyBBanka/. Tur ir ļoti smukas krājkasītes, var ielikt kādā iekšā pat 10, 20 euro un dāvana izskatās bagātīga! Dāvināju krustmeitiņai dzimšanas dienā, visi bija sajūsmā. Un meitene ar ko sazinājos arī bija atsaucīga, pielāgoja man izvēlēto krājkasi manām vajadzībām un samaksāju man liekas 8 vai maximums 10 euro.
Laikam DaceDace tas nebūs aktuāli, bet varbūt kādai citai noder! Var ieskaitīties šajā lapā - https://www.facebook.com/nineblackbirds/ tur piedāvā gaumīgas tasītes ar uzrakstiem, un sveces burciņās ar foršiem/ mīļiem tekstiem. Man šķiet ļoti piemērotas dāvas vedējiem un/ vai vecākiem, ja dāvanām nav ieplānots liels budžet!
Ideja laba, bet neieteiktu viesu maju,labak kaut ko citu/taustamu utt...mes ari uzdavinajam vedejiem viesu maju, abi aiznemti darba un vel citas neplanotas lietas paradas, ta ari neizmantoja :(
Kas jums par viesu namu?
Aj, man šī tēma vēl aktuāla, jo izvēlētais viesu nams ir galīgi neaktīvs un neatbild uz e-pastiem, nav sazvanāms. tā bija pārbaudīta vērtība, bet tagad nezinu ko iesākt.
Mes domajam vedejiem un vecakiem davinat davanu kartes. Taa kaa vedeji ir mana masa ar viru, zinu ko vina gribetu. Un vecakiem tapat.
Jūs jau paši zinat labāk savus vedējus kas patīk un kas nē. Veiksmi pareizās dāvanas izvēlē.
Es gan nezinu, vai viņi gribēs un vai vajag mums tur stiepties līdzi. Tomēr divatā ir divatā...vai mums tur vajag stiepties līdzi un porķīt visu. vrb cilvēki gribēs vienkārši atpūsties no visiem un visa.:D
Var biļetes uz kādu koncertu vai teātri uzdāvināt. Ja pāris vai arī cilvēki ir sportiski. Kāpelēšana arī ir kā variants. Aktīvā atpūta īpaši vasara ir labs veids ai izlīstu ārā no mājas.
Mani arī uztrauc šis jautājums... mums gan būs tikai liecinieki, bet tik un tā gribas pateikt "paldies"! Bet viņi nav pāris, tādēļ vajag kko individuālu...
Varbūt arī Jūs varat šajā pasākuma iesaistīties un pavadīt četratā jauki dienu vakarā viņus atstājot kādā viesnīcā ar romantiski noformētu istabiņu šampānieti augļiem u.t.t.
Manuprāt viņiem tas būtu kā mazs medusmēnesis. Jo ikdienas dzīve ir tik steidzīga, ka maz veltam viens otram laiku. Vēl jau var kādu masāžu vai spa divatā viņiem tas būtu ar atvērtu datumu kad paši izlems tad arī brauks. Līdzīgi kā dāvanu karte ar termiņu līdz kuram jāizpērk.
Var arī pa slepeno noskaidrot kurš datums šiem brīvs.
Jauka ideja vēlnir arī lidojims ar lidmašīnu virs latbijas vai gaisa balonu. Protams ja tas viņiem ir saistoši. Izjāde ar zirgiem un pikniku manuprāt ļoti romantiska ideja.
Tātad tas varētu derēt? Atpūta divatā vienmēr pārīšiem raisa pozitīvas emocijas, bet kā izdomāt laikus, datumus. Vai arī vienkārši rezervēt kādā viesu namā visu,kas nepieciešams, neskatoties uz datumiem? Vai arī pa slepeno noskaidrot datumus,kas viņiem brīvi? Bet vai arī atstāt to viņu ziņā, lai paši sabrīvē laiku uz to datumu,ko mēs būsim izdomājuši?
Ideja ljoti laba. Var izgatavot tādu kā apsveikuma kartīti vai aploksni kurā ir ielikta vēstulīte viņiem kur Jūs sirsnīgi pasakaties viņiem par ieguldīto darbu un sīkāka informācija kas kad un kur viņus sagaida. Domāju būs jauki un sirsnīgi.