FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu tradīcijas

plīvurs pāri sejai - kad to paceļ?

I
Ilzy21 27.08.15. 13:37 | Kāzu datums: 01.08.2025

Sveikas, līgavas! :-)

Vēlējos uzzināt Jūsu pieredzi. Laulību ceremonija notiks baznīcā, man būs plīvurs, kas nosegs arī seju. Kurā brīdī plīvuru paceļ - kad tētis mani aizvedis pie altāra pirms mācītājs sāk runāt vai kad mācītājs nolasījis laulības zvērestu un abi laulājamie teikuši jāvārdu?

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
rutuxs 27.08.15. 14:30 | Kāzu datums: 20.02.1993

Plīvuru paceļ līgavainis, kad mācītājs aicina apsveikt viens otru, tobiš, jūs skūpstaties. 

I
Ilzy21 27.08.15. 15:06 | Kāzu datums: 01.08.2025

Paldies! :-)

k
klevera 01.09.15. 16:09

It kā jau pieņemts tā ir, bet manuprāt jādara tā, kā gribas. Man patiktu skatīties vīram acīs, sakot JĀ, nevis caur plīvuru, bet viss jau atkarīgs kā plīvurs izskatās un kā sajūtas saka :) Jā un bildēs pie altāra gribas, lai redz arī manu seju, nevis noslēpumainu būtni ;) tas mans viedoklis.

s
senaz 08.10.15. 09:26

Man arī ļoti gribas pārlikt savu plīvuru pāri sejai, bet man pakaļ uz vecāku māju brauks līgavainis pirms ceremonijas zagsā. Domāju, ka tad nu kad vecāku dotos uzdevumus līgavainis būs izpildījis, tad es viņu gaidīšu istabā, kur tad nu pienākot klāt varēs noņemt plīvuru no sejas. Tas gan viņam būs droši vien jāpasaka priekšā, jo viņš nezin, ka man būs plīvurs :)