FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu tradīcijas

Tilti

E
Evucis_me 05.12.15. 19:09 | Kāzu datums: 16.07.2016

Sveiki! Runājot par tiltiem.. mums sanāk braukt pāri lielajam tiltam pāri Daugavai, bet tur tā īsti nav kur apstāties, lai kaut ko iesāktu uz tilta un tas liekas nedaudz bīstami! Ko jūs darījāt šādā gadījumā ja braucot pāri tiltiem pa ceļam gadījās kāds lielais tilts ar intensīvu mašīnu plūsmu un niecīgu gājēju celiņu?

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Laurita16 06.12.15. 12:27 | Kāzu datums: 01.08.2015

Sveika! Kurā vietā ir tas tilts? Mēs stājāmies pirms tilta, kas ir Pļaviņās, tā ir šoseja ar ātruma ierobežojumu, jo apdzīvota vieta, gājām pa braucamo daļu, nebija nekādu problēmu, mašīnas pagaidīja, apbrauca mūs un vēl uzsignalizēja. Līdz ko iesēdāmies mašīnā, piebrauca mašīna ar bākugunīm, nobijāmies, ka dabūsim sodu, jo arī mašīnas nedrīkstēja novietot, bet toreiz paveicās - tā bija Laulību policija. :)

E
Evucis_me 06.12.15. 14:03 | Kāzu datums: 16.07.2016

Tilts ir Jēkabpilī tapēc šaubos, ka mēs tā varētu tur satiksmi apstādināt, jo viņa tur diezgan intensīva :D Bet prieks, ka jums tik skaisti sanāca! ;)

L
Laurita16 06.12.15. 14:59 | Kāzu datums: 01.08.2015

Jēkabpilī ir tik daudz citu tiltu, ka nav vajadzības pēc pilsētas galvenā tilta! P.S Es arī esmu no Jēkabpils. :))

E
Evucis_me 06.12.15. 16:37 | Kāzu datums: 16.07.2016

Nu vienkārši man sanāca saruna ar draudzeni, kura teica, ka itkā katram tiltam kuram sanāk pārbraukt pāri ir kkas jādara. Katrā ziņā pāri noteikti brauksim! :D Bet vai ko darīsim tagad gan nezinu!

z
zarinsh 08.12.15. 16:55

atvainojiet par atklātību, bet tā tiltu būšana man šķiet trakākais, kas var būt. Vecmodīga tradīcija, kas nokaitina gan jauno pāri, gan viesus. Nesaprotu arī tos pārus jeb vedējus precīzāk, kas savu dienu izplāno, lai tikai pārbrauktu 7tiltus. Biju pirms pāris gadiem uz radinieku kāzām - pirmkārt, speciāli braucām garāko ceļu, lai sanāktu tilti. Pie katra tilta stājāmies, kāpām ārā un gaidījām, kad visi sanāk. Nu apnicīgi un visi izbesījušies, jo tas aizņem daudz laika. Tie tilti tak neko neizsaka, man tas šķiet aplami un savās kāzās nevēlos tādu farsu. Un piekrītu - tas arī ir bīstami no ceļu satiksmes viedokļa. Ok, ja ļoti gribas, var vienam tiktam pārnest pāri, iemest upē naudu, pudeli un ko tik vēl ne, bet labāk šai dienā darīt lietas, kas patīk un abus iepriecina un svētkus rada arī viesiem. Es laikam esmu kategoriska pret tiltu būšanām kāzām :D

r
rutuxs 09.12.15. 12:54 | Kāzu datums: 20.02.1993

Ko darītu? Neko, mierīgi brauktu tālāk.

E
Evucis_me 10.12.15. 17:58 | Kāzu datums: 16.07.2016

Nu jā, 7 tilti mums arī noteikti nebūs, jo diena tad ieilgtu pa tiltiem vien braukājot :D