FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu tradīcijas

Spēles un izklaides

B
Bebris 17.01.16. 14:12 | Kāzu datums: 17.09.2016

Sveikas! 
Vai varat padalīties ar viedokļiem par spēļu un izklaižu nepieciešamību svinību laikā? Vai kāda varbūt ir saņēmusi viesu atsauksmes par to, ka spēles - tas ir forši vai gluži pretēji, cilvēki labprātāk dzīvojas paši savā nodabā. Personīgi es esmu no tām, kurai jebkurā pasākuma šermuļus uzdzen pasākuma vadītājs, no kura nav miera, visu laiku kaut kas jāspēlē, kaut kur jāiet, kaut kas jādara. Man patīk savā nodabā svinēt, runāt ar cilvēkiem, tāpēc arī savās kāzās neplānoju nekādas mičošanas, kopīgas dziedāšanas un jebkādas "piespiedu" aktivitātes un izklaides maniem viesiem. Visi varēs brīvi plivināties apkārt pa svinību vietu un darīt, ko sirds vēlas. 

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
z
zarinsh 17.01.16. 23:38

jāskatās, kādi viesi. Man arī it kā ir mazliet kauns un neērti iesaistīties, bet nekad neesmu nožēlojusi, kad kāzās vai korporatīvos pasākumos esmu piekritusi. Biju kāzās, kur spēļu nebija daudz, bet bija un tas labi noderēja, lai nav tikai jāsēž un jāēd. Manuprāt, ja kāzās viens otru labi pazīst, tad var jau būt var iztikt galīgi bez atrakcijām, jo visiem ir ko pārrunāt vienam ar otru, bet ir bijušas ballītes, kad liela daļa ir pazīstami, savā starpā čalo un man ātri gribas pazust no tās vietas. Līdz atrakciju plānošanai vēl neesam tikuši, bet pāris noteikti vēlētos - ne daudz. Kategoriski esmu pret amatu dalīšanu, tā man šķiet senila un nevajadzīga lieta. Mani mazliet biedē tā lieta, ka kāzas būs pamatīgs stress, jo pie katra jāpieiet, jāparunājas, lai nejūtas lieks vai nevajadzīgs. Galvenais neaizmirst :) Cik viesi jums paredzēti?

B
Bebris 18.01.16. 10:01 | Kāzu datums: 17.09.2016

Mums būs kādi divdesmit viesi maksimums un tie paši tikai ğimene. Bet par to, vai visiem viesiem viss patīk, centīšos nesatraukties.

S
Sabo 18.01.16. 21:09 | Kāzu datums: 03.09.2016

par spēlēm - labāk sagatavot vairāk un pēc situācijas skatīties vai vajag un kuru spēli spēlēt.
ja ir tikai ģimene, tad domāju ka kādu viktorīnu gan varētu :D apspelētu vēlejuma pastu vai ar pirkstu nospiedumiem kopēju bildi.

l
laiminja_ 20.01.16. 20:53

Bebri, to, ko tu apraksti, nav kāzu svinības, pat nav tuss, bet vienkārša pasēdēšana draugu un radu kompānijā.
Kāzas no tusiem atšķiras tieši ar kaut kādu programmu, aktivitātēm. Es tā to uztveru. Ir ļoti maz tādu cilvēku, kuriem nekas nepatīk, kā tikai sēdēšana, nu varbūt ar glāzi rokās apkārt klīšana. Vēl varbūt spaida mobilā podziņas. Pārsvarā visi piedalās vedēju vai vadītāju aktivitātēs.

B
Bebris 21.01.16. 13:58 | Kāzu datums: 17.09.2016

Es ļoti labi pazīstu savu un līgavaiņa ģimeni. Mana ģimene organiski nepanes jebkādas piespiedu aktivitātes, tāpat arī topošā vīriņa radi. Maksimums kādu viktorīnu uztaisīsim. Tieši tā kā laiminja_ saki, mums būs vienkārša pasēdēšana radu kompānijā, lai atzīmētu laulību. Katram jau sava mentalitāte. Ir kam patīk taisīt kāzas ar visiem navarotiem, ir kam patīk mazs pasākums, kas beidzas tajā pašā dienā un jo ātrāk, jo labāk. :D

h
helliite 21.01.16. 16:06 | Kāzu datums: 01.08.2015

Skatoties kādas spēlēs- tizlas spēles liekas uzspiestas un neviens negrib piedalīties, bet jautrajās- tas tieši forši.
Draugi bija kāzās, kurās nebija nekādas spēles, teica,ka bija diezgan garlaicīgi, sēdi, ēd, dzer, kaut ko padejo, bet tāds foršs action nav..
Mums kāzās bija kādas 3-4 spēles. Bija tādas, kur tikai ciemiņi piedalījās, bija arī kur mēs. Mēs arī negribējām kaut kādas sarežģītās spēles, kur, noklausoties noteikumus, jau apnīk un neko negribas darīt. Bet tā bija jautri. Visi arī labprāt piedalījās.
Bet tas jau atkarīgs kādi tie cilvēki, ja jautri, pozitīvi noskaņoti, tad būs viss kārtībā ;)

Ja esat mazs cilvēku skaits- uzspēlējat Bingo. Var to pašu veco muciņvariantu, var arī nopirkt īsto.
Rudenī svinēju dzimšanasdienu, bijām ap 20 cilv. svinēju sestdien, bet pēcpusdienā ap 17 jau rezutlāti zināmi, biju nopirkusi katram viesim pa 1 variantam Superbingo. Diezgan ātri izspēlējām, turklāt tur laimestu neietekmē jaunais pāris, bet gan veiksme kā tāda :D
Mums gan tik vienam cilvēkam bija minimālais pāris eur laimests, bet jautri un azartiski bija visiem.
Vai uztaisat viktorīnu par jauno pāri, sadalat divas komandas, vīra radi un sievas radi un kurš vairāk zin pareizās atbildes par jauno pāri. Balvā- kaut kādas simboliskas lietiņas.

Man šķiet kaut kādas kaut vai mazas aktivitātes padara to visu īpašu, interesantāku, atmiņā paliekošu un tiešām neliksies kā parasta pasēdēšana..

r
rutuxs 21.01.16. 16:20 | Kāzu datums: 20.02.1993

Man pašai bija kāzas ļļooti šaurā lokā. Tur pilnīgi iztika bez visādām spēlēm un atrakcijām. Tāpat bija jautri. Ja kāzas ir lielākas, tad jāsāprot kāds kontingents. Ja daudz jaunatnes, tad tie var pavilkties uz atrakcijām.   Domāju, ka nedaudz vajag, bet nepārspīlēt, Ja viesi dejo, tad nevajag bāzties ar visādām spēlēm.