FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu tradīcijas

jaunlaulato pirma deja

m
meidaryou 14.03.17. 14:00 | Kāzu datums: 02.09.2017

sveikas ligavinjas! sakiet ludzu vai ir obligati jadejo pirma deja?jo ir tada lieta ka savu toposo viru nepakadu naudu nepiedabusu dejot,nu wnk vinjs nedejos utt.un viss! varbut var iztikt bez dejas?

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
l
leel 14.03.17. 15:52 | Kāzu datums: 09.06.2017

Neviens nevar piespiest jūsu kāzās darīt kaut ko, ko negribat! Tā taču ir jūsu abu diena, nav jādara kaut kas tikai tāpēc, ka tā pieņemts! Nav jau vairs vecie laiki. Ja nu galīgi liekas, ka viesi šķībi skatīsies, izdomā kādu alternatīvu- sarunā ar vedējiem vai kādiem draugiem, lai momentā piebiedrojas jums, piemēram. Vai nodziediet kaut ko. Es tagad rauju idejas no matiem, bet nu doma skaidra, ko gribēju teikt. 

E
Ehz_forshaa 15.03.17. 21:09

Man sākumā šķita, ka vīrs arī ne pa kam nedejos, bet aizgājām pie deju pasniedzējas un viss notikās :) 
Mēs pat kāzās nodejojām 2 dejas - savu un mans brālēns uztaisīja aktivitāti, ka mēs dejojām vēl arī manas māsīcas kāzu deju (kopā ar viņiem)... Bija jautri :D
Bet domāju, ka izrunājot ar vakara vadītāju var atrast kādu foršu alternatīvu, lai atklātu deju zāli :)

R
Ritaz 08.04.17. 16:42

Protams, kāzu deja ir personīga izvēle, obligāti tā nav jādejo. Bet tomēr, kad dejojat savu pirmo deju kāzu dienā, emocijas sit augstu vilni, prieks un laime staro no jaunā pāra. Fantastiska sajūta! Nav jākautrējas, ka nav pieredzes dejošanā, jo tagad jau visādi deju kursi ir un var arī kāzu dejas privātstundas paņemt. Ļoti saprotoša pasniedzēja un atmosfēra bija Dejotprieks studijā, pieteikšanās arī ērta, aizpildot formu - http://dejotprieks.lv/kazu-deja/. Ātri atbild un var sarunāt ērtākos laikus. Dejas dziesmu paši izvēlaties, bet var arī pasniedzējai jautāt. Manuprāt, foršāk, kad paši domājat, uzreiz visa deja daudz personīgāka un mīļāka.   

minka5g 09.04.17. 16:15 | Kāzu datums: 19.08.2017

Man šī problēma arī ir aktuāla, jo mēs abi neesam baigie dejotāji un jo īpaši baida tā apziņa, ka visi uz mums skatīsies. :((

Nezinu, ko lai dara ar to deju.

s
skalbe 24.04.17. 01:00 | Kāzu datums: 01.05.2017

paņemat profesionālus dejotājus uz paraugšovu, un viņi pēc tam visiem kopā iemāca kādus deju soļus (disko vai jebko - ko var dejot pa vienam, forši un efektīgi). biju uzņēmuma ballē, kur bija Roberts (uzvārdu neatceros, redzēts šovos) un Ieva Kemlere. super!

P
Pele1992 24.04.17. 08:11 | Kāzu datums: 27.05.2017

Arī man topošais vīriņš ir "Lācītis ar 2 kreisām kājām". Negrasamies maksāt par deju stundām, kopīgi abi pamīņāsimies un viss. Galvenais, lai mums ir labi :)

E
Ehz_forshaa 24.04.17. 09:42

Pele1992 
Mans vīrs arī tā par sevi teica un domāja, paņēmām 3 stundas pie pasniedzējas (kopā ap 40 eur samaksājām), super valsi nodejojām :) Gan vīram nebija stresa, gan mīņāties nevajadzēja.