FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu tradīcijas

Kāzas pēc 16 kopā nodzīvotiem gadiem

N
Nikie 13.10.20. 14:03 | Kāzu datums: 30.07.2021

Sveiki. Esmu nedaudz apjukusi.Kāzas ieplānotas nākamgad vasarā.Muzikants jau aizrunāts.Datums jau izplānots. Bet ir BET... Kopā esam jau 16 gadus. Ir divi lieli dēli. Zinu,ka balta kleita man noteikti nebūs un plīvurs arī. Taču kā ir ar kāzu tradīcijām? Vai arī pēc tik daudz kopīgi nodzīvotiem gadiem ir arī mičošana vajadzīga?

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
A
AgyPinky 13.10.20. 19:56 | Kāzu datums: 30.07.2022

Sveika, kāzām nav robežu, nav noteiktu kam jābūt un kas nevar būt, nav jādomā, ko citi teiks, domās, darīs. Ja gribas baltu kleitu, velciet, ja gribas tradīcijas Tad dariet! Kāpēc jums jābūt sliktāk kā citiem tikai tāpēc, ka esat nodzīvojuši kopā daudz gadus, tā ir jūsu diena, dariet to, ko vēlaties un nedomājiet kas ir pieńemts un kas nav!

r
rutuxs 14.10.20. 09:28 | Kāzu datums: 20.02.1993

Nekas nav obligāts. Varat pirms tam sagatavot filmiņu "Mūsu mīlas stāsts" (vai palūgt videofilmētāju palīgā) un mičošanas laikā to parādīt. Zinu pāri, kas arī negribēja mičošanu un vedēji bija izdomājuši izveidot tādu filmu. Visiem ļoti patika. Filmā katru intervēja atsevišķi uzdodot dažādus jautājumus, piemēram, kā jūs iepazināties, pirmais iespaids par otru, noraksturot otru, kāds viņš/viņa ir pēc rakstura, kas patīk utt. Ja vēlies, varu fimiņu aizsūtīt ieskatam.

zwaigzniite88 19.05.21. 16:45

Mēs kopā 11 gadus un ir 2 bērni,precamies šovasar... kleita man būs, balta, bet ne sniegbalta... noteikti pūdertonī vai piena balta..un nelikšu plīvuru, tikai ziedus matos... un atteicāmies no klasiskām tradīcijām - ģērbt lelles un plēst škīvjus... mičošanu taisīsim - klasiski, mammam klēpī, ielikt jauno pari, mest pušķi... bez baigājām folkloras tradīcijam vai kā tāda...

un  tagad vispar visi dara ka vēlas, kāzas tomēr priekš jums :)

draudzene precejās - lika plīvuru, lai gan ir berni :)