FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu tradīcijas

Grūti izvēlēties :(

k
kjirsiic 02.07.09. 18:08

Sveikas mīļās līgaviņas, topošās sieviņas un jaunās sieviņas! Esmu izmisumā :) Nevaru izvēlēties kāzu simbolu :( Man tik daudz kas patīk... ka izšķirties nevaru. Tāpēc lūdzu izsakiet savas domas :) Tas man palīdzēs vieglāk izvēlēties :) Kāzas man būs septembrī....

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
i
ieva2009 02.07.09. 18:12 | Kāzu datums: 05.09.2009

Kas ir kaazu simbols?:D

Nilly 02.07.09. 18:30

Mums kāzu simbols bija orhideja - sarkana ar ķiršu sarkanu nokrāsu!Tā mums bija uz ielūgumiem, galda kartēm, diplomiem, ģimenes karoga, līgavas pušķī, peispraude līgavainim un vedējtēvam, kā arī ar to tika dekorēts kāzu galds!Un pamatkrāsas bija- ķiršu sarkana, balta un zelta! Tā lūk bija mums :) Un mūsu moto bija "laimīgie"!

02.07.09. 18:31

Varbūt var kaut ko atvasinātu no uzvārda. Man draudzene kļuva par putniņu, tad nu visur dominēja putniņi (dūjas). :) Varbūt ir kaut kas saistībā ar kādu Jūsu hobiju (burāšana vai jūras tēma, kāpšana kalnos, sēņošana u.t.t.)
Tad jau vajag zināt kādas krāsas būs. Ja zaļa, tad var ņemt, piem efeju -citēju i-netā atrasto'' Agrākos laikos efeja bija auglības un nemirstības simbols.Kokam apvijusies efeja tiek uzskatīta par uzticības un laimīgas laulības simbolu.'' - man liekas simpātiski.

e
elīnīte 02.07.09. 20:01 | Kāzu datums: 25.07.2009

Mūsu kāzu simbols ir gulbji...tie mums ir uz ielūgumiem, galda kartēm, karoga un citur! Krāsas fonā zelta un rozā :)

p
pomerancu 02.07.09. 20:39 | Kāzu datums: 19.07.2008

var jau arii bez.

r
runcux 02.07.09. 20:44 | Kāzu datums: 18.07.2009

Gribējās tā eleganti, bet grezni, tādēļ tapa mūsu "baltās zelta kāzas"'. Kārtējo reizi varu rekomendēt ebay - kausi ir no turienes (kopā 4), un arī pieskaņots svečturis atradās. Arī ziedi pušķos un dekoros būs koši baltas frēzijas un alko pudeles taps ietērptas baltās etiķetēs ar zelta burtiem un rotājumiem:)
Bet vienā forumā bija ļoti burvīgas bildes ar rudens tēmu - pīlādži, oranža krāsa utt - ļoti, ļoti skaisti!!! Vēl idejas var pasmelties ārzemju "precēšanās"' lapās, kur tik piedāvāts pilnīgi viss jūsu skaistākajai dienai un tēmas tur kādas 30:D

C
CandyBomber 02.07.09. 21:23 | Kāzu datums: 03.10.2009

Mani nomoka tāda pat problēma (dilemma starp kāzu tematiku, akcentiem) :) Vairāk sliecos uz taurentiņiem, tad seko gulbīši un tad atbilstoši gadalaikam - rudens lapas :) Un krāsu ziņā būs oranžs ar vēl kādu :)
Bet kā jau meitenes te ir minē'jušas, ja tiešām ir ļoti grūti izlemt, var arī bez ;)

r
runcux 02.07.09. 21:47 | Kāzu datums: 18.07.2009

Nu ja "bez"ir domāts konkrēts simbols, tad tiešām var jau arī bez tā, bet gatavojot visādus noformējumus, ielūgumus utt. īpašā JŪSU kāzu noskaņa radīsies pati no sevis, no krāsām, kādas vēlēsieties redzēt sev apkārt:) iesaku ieklausīties savās sajūtās un viss notiksies!

r
rutuxs 02.07.09. 22:06 | Kāzu datums: 20.02.1993

Nu tad precies bez simbola.

kaamitis 02.07.09. 23:38 | Kāzu datums: 07.08.2009

Mums arī nav simbols, mums ir tikai krāsas. Nu par simbolu var uzskatīt ziedu motīvu, kas ir ielūgumos un galda kartēs.

C
CandyBomber 03.07.09. 00:16 | Kāzu datums: 03.10.2009

Mīļās meitenes.... Paldies jums! Ar jūsu nelielo palīdzību esmu tikusi skaidrībā ar to, ko vēlos! :) Un ceru, ka arī Kjirsiitc atradīs to, ko meklē :)

liepajniece 03.07.09. 01:54 | Kāzu datums: 08.08.2009

Mums ari nav nekads simbols, bet drizak krasa un noskana - saule, pludmale, jura... :) Svinesim arii pie juras, un dziojam arii piejuras pilseta. Lai gan ielugumi bija pavisam atskirigi no taa, kas bus pasaas kazas.
Mums dominee baltais ar dzelteno: man bus saulespuku puskis, dzeltenas organzas lentas galdam, dzeltenas sveces, dzeltenas baznicas gramatinas, balts ar dzeltenu rotata masina, dzelteni lampinjoni, saulespukes dekoram.. Kaa galda kartes mums bus mazini burukugisi, kas vienlaicigi kalpos kaa davana katram viesim. Un tad varbut kaut kur uz galda pavides kads gliemzvaks.
Nu cerams, ka tu saprati musu noskanu :)) Manuprat, dazadas mazas milas lietinas veido to kopiigo gaisotni.
Ja nebutu bijis sis variants, tad varbut musu noskana butu Parize, jo tur mes iepazinamies.. :)
Lai tev izdodas atrast un asociet jusejo!

z
zobenzivss 03.07.09. 08:33 | Kāzu datums: 17.09.2011

mums kaazu simbols ir personisks, kaut kas mums tuvs un miillsss

N
Nelda 03.07.09. 10:07 | Kāzu datums: 11.07.2009

Mums nav tāds noteikts konkrēts kāzu simbols! Manu prāt tam nav baigā nozīme! Pieturamies tik pie nedaudz rozā krāsas, lai tā saskaņoti! :) Un tas arī viss!

Beatriss 03.07.09. 10:41 | Kāzu datums: 13.07.2013

Kāzas jau pagājušas, bet par nekādiem simboliem pat doma prātā neienāca:DD

Harlita 03.07.09. 12:11 | Kāzu datums: 28.08.2009

Kaut ko tādu, kas raksturotu jūs!

Piemēram, mēs esam motociklisti pēc pārliecības un dzīvesveida, tāpēc mums draugs tetovēšanas mākslinieks uzzīmēja šādu simbolu:) šrifts ir aizgūts no topošā vīra motokluba emblēmas. Neko mums raksturīgāku pat nevaru iedomāties...:)

Harlita 03.07.09. 12:15 | Kāzu datums: 28.08.2009

mēģinu pievienot....

s
spociņš 03.07.09. 13:05

Man ar ir visādas domas par tiem kāzu simboliem. Tā ka tiku bildināta ekskursijā pie vismīlētākās pilis pasaulē, tad domāju veidot kaut ko vēsturisku. Piemēram, ielūgumiem apdedzinātas maliņas, aploksnes ar to vaska laku, pudelēs ieliktus ielūgumus (jo blakus ūdens vislaik ir bijis). Kurš no variantiem jums meitenes liekas visslabākais?
Viesu namu izrotāsim arī ar ozollapām, jo man uzvārds ir lapiņa, bet viņam ozoliņš... Cenšos izdomāt kaut ko apvienojot abas lietas. Varbūt kādas idejas?

baibelens 03.07.09. 22:21 | Kāzu datums: 07.08.2009

kāds Tev būs uzvārds laulībā? :) iņčīgi būtu Ozoliņa Lapiņa (kā? Ozoliņa)
man draudzene bija Liepiņa, šis Bērziņš un tagad viņa ir Liepiņa-Bērziņa :)

s
spociņš 04.07.09. 11:52

Tur tā lieta, ka drīzāk būs Lapiņa - Ozoliņa (mans uzvārds pirmais) un tas ne pārāk labi skan... Par uzvārdiem vēl domājam un diskutējam... :) žēl ka nevar būt Ozoliņlapiņa...