FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu tradīcijas

Nē kāzu valsim... :(

I
Ilze76 23.02.11. 19:37 | Kāzu datums: 09.07.2011

Palīdziet ar padomu... Mans topošais vīrs negrib ne pa kam dejot pirmo valsi... Tagad domājam alternatīvas, varbūt kopīgu deju visiem viesiem??? Kāda tā varētu būt? Vai kāda no jums kaut ko līdzīgu kādās kāzās ir redzējusi???

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
I
Ilvux 04.03.11. 18:06 | Kāzu datums: 19.08.2011

Ehh,tagad viss ir tik elastigs un netradicionals,ka katrs paris tikai pats izlemj,ko un ka!Bet es tomer Tev ieteiktu pierunat vinu,jo tas vinam bus jadara tikai vienu reizi muza,un ari jau ilgakais 4.min.:)

Bailey 04.03.11. 20:58

Ir čupa variantu, kā var nomaskēt to, ka valsis netiek dejots. Nu, tāds smuks valsis.

s
sauliite... 04.03.11. 21:12 | Kāzu datums: 21.07.2012

Ja draugi ir dejotāji, tad internetā var atrast ļoti vieglas dejas, ko var iestudēt un izdejot.
Vēl variants ir gatves deja....
Vēl arī bijām vienās kāzās, kur jaunais pāris arī atteicās dejot - lai parādot piemēru vedēji. pēkšņi ieslēdzās reps un vedēji sāka dejot (protams, ka ne valsi) un ciņi četratā tā arī aplītī padejoja, protams, ka daži pāri vienkārši apkārt pievienojās, jo jaunais pāris un vedēji parādīja, ka drīkst. un tā arī beidzās " kāzu valsis"
Bet es jau tiešām piekrītu Ilvux - pamēģini tomēr pierunāt nodejot. Var kaut vai valša vietā kādu lēno deju, jo tā būtu jūsējā.

b
bucitek 04.03.11. 22:51 | Kāzu datums: 06.08.2011

Kādēļ piespiest, ja negrib, lai nedara .. izdomā alternatīvu variantu! Kā sauliite piemērā :)

I
Ilze76 05.03.11. 18:50 | Kāzu datums: 09.07.2011

Gatves deja - interesanta ideja, paldies...

Tā kā kāzas taisam sev, nevis kādam citam, tad tiešām gribam darīt tikai un vienīgi to, kas pašiem prieku rada!