Kāzu plānošana
Kāzu tradīcijas
Kāzu valsis. Ar ko?
Sveiki, nemāku dejot valsi savukārt līgavainis profisionāli to māk-sakiet lūdzu ja es plānoju iet mācīties pie kāda deju skolotāja tad man jaiet ar līgavaini mācīties vai jāiet vienai???
Bet ja jau līgavainis prot profesionāli, vai tad viņš nevar iemācīt?
nez, domāju ka būs grūti ar vinju un beigās vēl sastrīdēsimies:(
Kopā jāiet. Iemācīties dejot jau nav tikai soļi vien, bet arī sadejošanās ar konkrēto partneri. Tev ir paveicies, ka līgavainis profesionāli māk dejot, Tev atliek tikai mazliet pamācīties, jo pamatā jau vīrietis vada partneri :)
man arii nopietna probleema...... mans toposhais viirs nav nekaads dejotaajs , bet kad pajautaaju vai mums buus pirmaa deja.... atbilde bija jaa ja tu to veelies ..... protams ka veelos.
tulinj braucam no muusu maajaam prom un atgriezhamies nedeelju pirms kaazaam , vai uzspeesim arii ar deju skolotaaju iemaaciities nezinu :( un vinja maasa vsp kad izdzirdeeja , ka buus pirmaa deja bija ljoti patiikami paarstiegta ...., jo 30 gados vinja ne reizi nav redzeejusi, kaa braalis dejo ....
Manai draudzenei bija otradak - vina savulaik dejoja sporta dejas, bet ligavainis ne. Vini kopa gaja pie deju skolotajas. Jo nav jau ne zales, kur padejot, ne ari cilveka, kurs pateiks vai labi izskatas vai ne... Mums ar draugu ta nav, abi neprotam dejot:))) Bet pagajuso nedelu bijam atklata nodarbiba pie kazudeja.lv skolotajas. Loooti patika - ta ka skolotaju sev atrdama - palika vismazakai - iemacities dejot:)