Kāzu plānošana
Kāzu tradīcijas
Mūsu pienākumi!
Meitenes padalieties ar zināšanām!
Viss ar kāzu organizēšanu būtu ok! Mammas palīdz, vedēji palīdz.. Saka, ka ir arī lietas par kurām mums nevajag domāt un kuras mums vispār nevajagot zināt.
Bet... Kuras ir tās lietas, par kurām ir jādomā tieši mums? Kas no mums tiks prasīts mūsu lielajā dienā? Saprotu par dāvanām vecākiem un vedējiem, pateikt paldies viņiem, bet kas vēl??? Tā pati izpirkšana, kad topošais nāks pēc manis, par to tak ir mums pašiem jāparūpējas, vai ne?
Ceremonija būs dzimtsarakstu nodaļā..
Izpirkšanu var rīkot dažādi. Viens variants,to, kas būs jādara līgavainim, gatavo vedēji un otrs, gatavo līgavas vecāki vai māsas vai brāļi.
Kā smejoties teica mūsu vedēji: mēs visu noorganizējam un jūs par to samaksājat :D
es teiktu, ka jums ar vedejiem un vecakiem ir javienojas kas un ko dariis. citaadi var sanaakt, ka kaut kas ir dubultaa, kaut kas vispaar nav izdariits.
izpirkshanu mees organizeejaam shaadi - es ar vedeejmaati organizeeju uzdevumus, liigavainis ar vedeejteevu atpirkaas. nu un mamma un teetis tad bija 'paardeveeji'. (dariijaam taa, jo sapratu, ka mani vecaaki nenoorganizees izpirkshanu)
kaa jums ar ziediem, kas organizees? piemeeram, tavu pushkji?
daavanas vecaakiem un vedeejiem noteikti jums. daavanas viesiem nebuus?
ar ziediem arī viss būtu kārtībā. Iesim paši pasūtīt man pušķi, jo man ir konkrētas vēlmes un jau noskatīta ideja.
Dāvanas vieisem it kā nav plānotas...
Un sanāk, ka tiešām no mums vairs nekas netiek prasīts? Vienkārši varēsim baudīt mūsu dienu un pildīt mums sagatavotos uzdevumus?
No jums tiek prasīts galvenais- atnāciet! Protams, ir lietas kuras parasti uzņemas jaunais pāris, piemēram, ielūgumi, galda kartes, viesu izguldīšana (interesanti uzraksti un istabiņu durvīm), kas gatavos mašīnu lentas, vai ceremonijas laikā pasniegsiet vecākiem ziedus. Ir, kad tieši jaunie meklē mašīnu. Par pašu dienas programmu atbild vedēji, bet organizatoriskie jautājumi gan vedēji, gan jaunie. Tādēļ vienkārši ir jāizrunā kopā.
Nu, mēs daram ļoti daudz. Otru lielāko daļu dara vedēji.
Mūsu pārziņā ir galds, ziedi, alkohols, viesu nama rotājumi, ielūgumu, galda kartes, viesu sadalīšana pa istabiņām un pie galda, dāvanas, pateicības, pūra locīšana, galu galā! :) Kopīgi ar vedējiem izdomājām amatus un vēl nezinu, kas ar atzinības rakstiem otrā dienā.
Darbu pietiek. Vēl 2 nedēļas, bet man jau sāk rasties neliels uztraukums vai visu paspēsim.