FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu tradīcijas

Līgavas pušķis

Kisaka 03.08.12. 14:06 | Kāzu datums: 01.09.2012

A ko darīt ar to līgavas pušķi? Citi saka,jākaltē mājās,citi saka,jāmet prom,ej nu sazin,kā pareizāk. No vienas puses,līgavainis man baznīcāpušķi iedod,a tagad prommetu,bet no otras puses,kaltētus ziedus mājās turēt ar nav labi...

15 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
l
lauvens 04.08.12. 22:05

Es savejo metu neprecetajam meitenem! :)

l
lilii 04.08.12. 16:04 | Kāzu datums: 14.07.2012

Man bija pušķa dubultnieks:) To ari metu, man bija žēl savu mest:) Gribas lai stāv pie manis:)

Zhagatinja 04.08.12. 14:10 | Kāzu datums: 15.07.2011

es metu citu pushki ne saveejo , jo vispaar puskji neveeleejos mest ...... majaas staav , kaa jauka atminja

S
Serenitija 04.08.12. 12:30 | Kāzu datums: 19.07.2013

es domāju mest vai nu savu vai otru pušķi.. vēl nezinu :) bet ko tu mājās turēt...
cik zinu- nav nozīmes pušķim- galvenais ir attiecības. Ja tās jūk laukā, tad tas, ka tev ir kaltēts pušķis jau nu nepalīdzēs.. jo cik zinu ir jātaisa tēja no pušķa ziediem, kad ir problēmas utt. Pušķis novītīs un būs jāmet ārā... labāk, lai kāda cita arī dabūn papriecāties :) it īpaši man kāzās būs maz precētu meitu :)

zuze2010 04.08.12. 12:13 | Kāzu datums: 15.09.2012

Man būs tikai divas neprecētas draudzenes, būtu kaut kā muļķīgi kaut ko mest :)))

kerija21 04.08.12. 11:46 | Kāzu datums: 21.05.2011

es draudzenēm metu viltus pušķi, pati savējo kaltēju mājās.
pirms 10 gadiem radinieces kāzās noķēru pušķi, to arī kaltēju un stāv vēljoprojām, tikai vecāku mājās.

R
Reda 04.08.12. 00:02 | Kāzu datums: 21.07.2012

Piekrītu viedoklim, ka ir jārīkojas tā, kā pati uzskati par pareizu. Man personīgi ļoti nepatīk kaltēti ziedi, tāpēc savu pušķi neglabāju. Lai tas turpina dzīvot visā savā krāšņumā mūsu kāzu bildēs un video.

MaziiC 03.08.12. 23:53 | Kāzu datums: 14.08.2012

es gribēju paturēt, bet man te savācās jaunie puši - kas izteica lielu velmi kert manu prievīti :D domāju, domāju, izdomāju - metīšu gan pušķi, gan plīvuru :)
Iepriekšējās kāzās nomičoja mūs un man stāv mājās viens pušķis jau - nezinu ko iesākt - mest ārā žēl, glabāt - krāj tik putekļus :D domāju, ka savējais ari ar laiku sāktu krāt putekļus un es nezinātu ko ar to iesākt :) Tā nu es izlēmu par labu prieku jaunakiem puišiem un meitenēm :)

a
andahornet 03.08.12. 19:33 | Kāzu datums: 25.08.2012

Es savu pušķi ar prieku "aizmetīšu" kādai neprecētai draudzenei. Pirmkārt, man nav žēl. Otrkārt, man nebūs greznu ziedu un treškārt, es neciešu kaltētus ziedus mājās. sentimentam būs fotogrāfijas. :-)

d
dacuks72 03.08.12. 19:12 | Kāzu datums: 11.08.2012

Lai nebūtu jāatdod savs pušķis es metīšu tā saucamo "viltus" pušķi un visi būs apmierināti:)

A
AnnaBella 03.08.12. 16:14 | Kāzu datums: 31.08.2012

Es ari ilgi nevareeju izlemt, mest vai nemest savu pushkji, bet tad padomaaju - jaa, tas ir kaut kas iipashs, bet kapec es tajaa iipashajaa nevaru padaliities ar kaadu citu - nepreceetu meiteni, visas jau ir manas draudzenes, radinieces, vai tad man zheel to pushkji atdot?! Tai kas to pushkji nokjer tas arii kljuust kaut kas iipashs (es savas draudzenes kaazaas nokjeeru pushkji un tagad tas staav man izkalteets - baals, paplucis, bet kaut kas iipashs, jo nu es tagad precos!!) Uzskatu ka ir lietas no kuraam nevajag baidiities atvadiities! Taapat jau buus lieliskas atminjas, arii foto un video! KAut gan katram savs, es tik izteicu savu poziciju! Pie tam var mest arii pushkji "dubultnieku" ja nu galiigi negribas atvadities no sava pushkja! ;)

Kisaka 03.08.12. 15:53 | Kāzu datums: 01.09.2012

Laikam tad jau es ar paturēšu,jo citai mest,tik tiešām,ko tik ĪPAŠU,kas ir mans,ir kā ir...

g
gi_mu 03.08.12. 15:23

mums kāzas bija pirms 8 gadiem. ja vien es varētu laiku pagriezt atpakaļ!
pirmais pušķis, ko vīrs man uzdāvināja, bija no orhidejām, līdz ar to arī kāzu pušķis bija no tām (un vēl joprojām nozīmīgos datumos saņemu šos brīnišķīgos ziedus). tā kā 'par kāzām zināju pavisam maz, tad paļāvos uz vedējiem, pēc mičošanas pušķi metu neprecētajām meitām.... un pēc tam tikai sapratu, ka viss, tas pieder citai.... bet tas bija TIK īpašs.... labi vismaz, ka ir foto :)
tev pašai ir jāizvēlas, ko tu gribi ;)

K
KristīneK 03.08.12. 15:10 | Kāzu datums: 20.07.2012

Man ir izveidota tāda kāzu kaste, kur saliku visus rekvizītus, atribūtus, kāzu kleitu, guldīšanas naktstērpu, mices utt., tur likšu arī pušķi, kurš vēl karājas kājām gaisā un kalst :)
Jādara tā, kā pašai gribās un kā pašai liekas pareizi. Jo vairāk klausīsies apkārtējo pareģojumos, jo labāk.

K
Kikucee 03.08.12. 15:01 | Kāzu datums: 18.05.2013

Es savējo noteikti turēšu mājās! Nekādā gadijumā nevienam neatdotu kur nu vēl mestu aŗā..
ļaudis jau daudz ko gvelž..Nekad neesmu klausījusies ko mūsu "gudrie" saka! Dari kā pati vēlies!