Kāzu plānošana
Kāzu tradīcijas
Tilti
Sveikas. Kā tur īsti ir,vai obligāti jāiet tie 7 tilti vai arī varam iziet tik vienu,pie kura piekarināsim mūsu atslēdziņu? Un kā ir ar tāmatslēgām,tās jāmet tajā upē vai jāpatur sev?
Jo mums te nav nekādu tiltu,tik viens,a ja braucam uz rīgas pusi,sanāk ilgs un garš ceļš,vai arī labāk tos tiltus vispār tad nejiet un atslēgu nekur nekarināt???
Man jau ar šķiet, ka simboliski pietiek ar vienu tiltu... Un atslēgas it kā jau met upē, bet es to vairāk uztveru kā dabas piesārņošanu... Mēs neliksim nekabināsim atslēgu, jo kaut kā negribas, lai to mūsu mīlestības simbolu kādu dienu kāds ļoļiks brutāli nozāģē un nodod metāllūžņos... Tad jau man pieņemamāks ir variants kā bija manam brālim, kad viņi saslēdza divas sirdis, kas vēl šodien mājās glabājas...
piekrītu zuzei2010 ;) labāk tā :)
var pietikt ar 1 tiltu... ja atrod pa ceļam- ta var vairākus :)
Mūsu kāzās bija 3 tilti. Pa ceļam gan bija vairāk, taču negribējām nogurdināt ne sevi, ne savus viesus ar biežu stāšanos un kāpelēšanu iekšā ārā no mašīnām. Tiltu skaits nav nekāds laba vai ļauna vēstnesis, tāpēc ir pilnīgi normāli, ja to izvēlas atkarībā no apstākļiem, iespējām un vēlēšanās.
Un ko darīt tad ar tām atslēgām,paturēt tās vai mest prom upē?
man tilti vispaar nebija , jo cermonija un viesiibas notika vienaa vietaa ......
ja dabu neveelaties piemeeslot , varad nodot glabaashanaa vedeejiem :)
Mēs nevēlējāmies darīt neko tādu, kas nelabvēlīgi ietekmē vidi, tāpēc vedēji bija parūpējušies par tādiem uzdevumiem, kas dabā nekādas pēdas neatstāj. Es uzskatu, ka arī piekaramo atslēgu karināšana uz tiltiem vidi nedaiļo. Ja tomēr izvēlaties to darīt, varbūt tiešām labāk vismaz to atslēdziņu upē iekšā nemest, bet izdomāt kādu citu glabāšanas veidu?
Draugos ir labs tekstiņš par atslēgu saslēgšanu draugiem.lv/www.baringtonsk.lv/firstpage/index#/www.baringtonsk.lv/news/?p=7608453
Ja jau tik ĻOTI gribas kaut ko saslēgt, tad var, piemēram šādu variantu: uz krūzītēm uzrakstīt vienam otra vārdu, tad krūzītes saslēgt ar domu, ka nu būs mīļi jādzīvo un, ja gadījumā sanāk sakašķēties, tad jādzer no šīm krūzēm, jo tad būs īpaši tuvu viens otram un kašķis aizmirsīsies. Pēc saslēgšanas krūzēs lej "mīlas eliksīru", ko jaunie izdzer.
Jā, par krūzītēm arī forši... :)
Jā,laikam ņemšu to ideju par krūzītēm,tas ir labi...